Lunterse bedrijvengids

Realiseren van duurzame ambities

PV Projecten

De wereld van vandaag vraagt om een duurzamer bedrijfsleven. Als ondernemer snapt u dat en misschien heeft u zelf al stappen gezet op het gebied van verduurzaming. PV-projecten kan u daar verder bij helpen.


Wij verduurzamen het bedrijfsleven

De wereld van vandaag vraagt om een duurzamer bedrijfsleven. Als ondernemer snapt u dat en misschien heeft u zelf al stappen gezet op het gebied van verduurzaming. PV-projecten kan u daar verder bij helpen. Wij voelden de noodzaak voor een duurzaam bedrijfsleven zo sterk, dat we in 2019 ons bedrijf hebben opgericht. PV-projecten is dé EPC (Engineer, Procure, Construct) voor de grootzakelijke markt. Samen met u veranderen we de manier van zakendoen en gaan we voor een groener bedrijfsleven en een rendabele, duurzame toekomst!

Full-service, turn-key zonnepanelenprojecten

Als experts in het kopen en plaatsen van zakelijke zonnepanelen adviseren we uw bedrijf, plaatsen we een zonnepaneleninstallatie die optimaal past bij uw wensen én leveren we full-service voor de aanschaf en het onderhoud hiervan. Zo hoeft u niet te verdwalen in het vergelijken van de mogelijkheden en regeltjes rondom zakelijke zonnepanelen, wij kijken samen met u wat het beste bij uw situatie past en nemen alle zorgen uit handen. Ook voor zaken als SDE-subsidie en fiscale voordelen zoals de VAMIL, MIA of KIA kunt u rekenen op betrouwbaar advies op maat.

Wie zijn wij bij PV-projecten?

PV-projecten is een initiatief van een groep enthousiaste ondernemers. Wij hebben allemaal een sterke drive om de wereld een stukje beter achter te laten dan hoe wij hem kregen. Door andere ondernemers te adviseren en te helpen bij het verduurzamen met zonne-energie, kunnen we zo een klein steentje bijdragen aan een groenere wereld. PV-projecten is ontstaan uit een samenwerking van Bouwbedrijf van de Vliert, Interjobs en PV-specialist Thom Stelwagen; uw aanspreekpunt voor alles wat met het kopen en installeren van zakelijke zonnepanelen te maken heeft.

PV Projecten

  • Smidstraat 30
  • 6744 WT Ederveen

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op