Lunterse bedrijvengids

De Kijkvelder Logo

Welkom bij mini-camping "De Kijkvelder"

Minicamping De Kijkvelder (Vekabo)

Hartelijk welkom op de website van Mini-camping "De Kijkvelder" Wij hopen dat u op deze manier een goede indruk krijgt van onze camping. Heeft u toch vragen, bel of email ons gerust, want wij willen u graag voorzien van informatie. Maar u bent ook altijd welkom om zelf even op onze camping te komen kijken.


Onze camping maakt deel uit van een voormalig agrarisch bedrijf, waar wij u willen laten genieten van de rust en natuur. Waar wij elke dag leven en werken. Het kampeerveld is volledig omringd door bomen en struikgewas. Het kampeerveld ligt achter de boerderij en heeft een eigen weg waardoor het gemakkelijk te bereiken is.

De camping ligt op 2,5 km afstand van het dorp Lunteren, 8 km van het dorp Barneveld en 10 km van het dorp Ede.

Wilt u zwemmen, dan is er op 2 km. afstand een openlucht zwembad, welke midden in het bos ligt. Wilt u liever naar het strand, dan is er op 8 km. afstand de recreatieplas Zeumeren in Voorthuizen, waar ook gesurfd kan worden. En is het slecht weer, dan is er in Putten een subtropisch zwembad.

Ook kunt u natuurlijk de verschillende dorpskernen bezoeken om daar te gaan winkelen of om zomaar op een terras iets te gaan drinken. Verder is er in de zomerperiode vaak wel een braderie in één van de dorpen, waar u gezellig kunt rondkijken.

Minicamping De Kijkvelder (Vekabo)

  • Kijkveld 5
  • 6741 HD Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op