Lunterse bedrijvengids

Alles op het gebied van zon, warmte, water & beweging

Het Zonnepaleis

Het Zonnepaleis Adviseert, Verkoopt en Installeert al sinds 1981 door heel Nederland een breed scala aan hoogwaardige producten van uitsluitend kwaliteitsmerken op het gebied van Zonnebanken, Collageen, Vitamine D, Fitness en bewegingsapparatuur, Sauna Infrarood en Traditioneel, Spa, Whirlpools en Hottubs, Zwembaden en Zwemspas. En vanzelfsprekend alle denkbare optie en benodigdheden en al het denkbare advies.


Het zonnepaleis

Het Zonnepaleis adviseert en verkoopt al sinds 1981 door heel Nederland een breed scala aan hoogwaardige producten van uitsluitend kwaliteitsmerken. In ons assortiment vindt u o.a. zonnebanken en hemels, infraroodsauna’s en traditionele sauna’s, collageen en vitamine D3 systemen, fitness en bewegingsapparatuur, spa’s, whirlpools en hottubs, zwembaden en zwemspa’s. Alles op het gebied van health and welness. Vanzelfsprekend leveren wij ook alle denkbare accessoires die voor het gebruik en onderhoud van onze producten eventueel nodig zijn. Onze technische dienst zorgt er voor dat alle apparatuur vakkundig bij u thuis of op de gewenste plaats geïnstalleerd wordt en indien gewenst zullen wij ook de service en het onderhoud voor u uitvoeren.

Naast een gezonde voeding is regelmatig gebruik van wellness producten een geweldig middel om fit, actief en gezond te blijven. De geneeskundige en therapeutische werking van onze producten is zelfs wetenschappelijk bewezen. Wij leveren dan ook veel apparatuur die belangrijk zijn voor een gezond lichaam. Zo zijn bijvoorbeeld al onze zonnebanken verkrijgbaar met speciale lampen die vitamine D3 vormen in uw lichaam. Daarnaast leveren wij een breed scala aan infraroodsauna’s die de doorbloeding in uw lichaam bevorderen en uw spierfuncties optimaliseren. Kortom een gezond leven met behulp van het Zonnepaleis!

U bent van harte welkom in onze showroom, wij helpen u graag met deskundig advies.

Zonnestudio

In onze Zonnestudio in Lunteren bent u van harte welkom om op de meest veilige manier genieten van het allerbeste van de zon! Deze bevindt zich op hetzelfde adres. Daarnaast hebben wij ook vestigingen in Harderwijk en Barneveld. Met onze ruime openingstijden kan je vrijwel altijd wel genieten van een momentje voor jezelf !

Het Zonnepaleis

  • Barneveldseweg 35
  • 6741 LJ Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op