Lunterse bedrijvengids

Al 32 jaar familiebedrijf in natuursteen

Hardeman-Joosten

Hardeman-Joosten tegel- en natuursteen bedrijf is gevestigd aan de Scheivoor 1b te Ederveen. Deze wordt gerund door Johan Hardeman, zijn vrouw Elly en zoon Gerwin. Johan zit al meer dan 32 jaar in de branche. Hij vindt het mooi dat hij nu de ervaringen kan doorgeven aan Gerwin. Dit is niet alleen prettig voor hem maar ook voor de klanten. Gerwin zit ook al ruim 14 jaar in het vak. Johan en Gerwin gaan zowel alleen als samen op pad om te tegelen. Elly neemt de showroom voor haar rekening en geeft o.a. advies aan klanten.


Kom langs in de showroom

Kleine tegels, grote tegels, strakke tegels, kiezeltegels, robuuste tegels, gladde vloeren, reliëf tegels, leuke natuursteen accessoires, imposante vloeren, mozaïek tegeltjes, tierelantijnen, sierstrippen, egaal, contrasterend, wit, zwart, kleur, luxe uitstraling, landelijk leven – u kunt het zo gek niet bedenken. Of wel – wat dacht u van een stenen vloer met houtstructuur!

U blijft ontdekken

In onze compacte showroom, blijft u nieuwe dingen ontdekken. Neem dan ook vooral voldoende tijd als u een afspraak maakt en breng eventuele werktekeningen, foto’s of schetsen mee.

Hardeman-Joosten

  • Scheivoor 1B
  • 6744 WD Ederveen

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op