Lunterse bedrijvengids

Habé, bouwen in stijl

HaBé Bouwen in Stijl

HaBé Bouwen in Stijl

HaBé is een eigentijds bouwbedrijf met uitgebreide kennis van en ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van woningen, boerderijen en bedrijfspanden. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit voor een realistische prijs. Wij denken graag met u als opdrachtgever mee, met als doel optimaal woongenot. Een vast team van vakbekwame specialisten waarin men goed op elkaar ingespeeld is, werkt bij u op locatie om uw opdracht naar alle tevredenheid uit te voeren. "HaBé voor Bouwen in Stijl!"


Wie is HaBé?

HaBé is een eigentijds bouwbedrijf met uitgebreide kennis van en ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van woningen, boerderijen en bedrijfspanden. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit voor een realistische prijs.

Wij denken graag met u als opdrachtgever mee, met als doel optimaal woongenot. Een vast team van vakbekwame specialisten waarin men  goed op elkaar ingespeeld is, werkt bij u op locatie om uw opdracht naar alle tevredenheid uit te voeren.

HaBé is in 1998 opgericht door de broers Hans en Bertus van Ginkel. Zij komen uit een echte ondernemersfamilie! Nadat ze beide geruime tijd in loondienst hadden gewerkt, vonden ze het tijd om voor zichzelf te beginnen. In eerste instantie deden ze alles zelf. In de loop der tijd werden de werkzaamheden meer en meer en werd er personeel aangenomen. Inmiddels werkt HaBé met een vast team van 10-15 personen en dit wordt waar nodig aangevuld met zelfstandige specialisten.

Ieder project is uniek en elke aanpak is anders! Maar altijd bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Wij helpen u graag uw droom te realiseren!

“HaBé voor Bouwen in Stijl!”

HaBé Bouwen in Stijl

  • Krommeweg 1
  • 6741 NK Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op