Lunterse bedrijvengids

Dé fouragespecialist in de regio

Gerritse fourage

Wij zijn specialist in het leveren van alle soorten hooi, graszaadhooi en andere pensprik. Daarnaast levert Gerritse Fourage & Transport ook alle soorten stro, luzerne en kuilgras. Productie die wij leveren wordt altijd beoordeeld vanuit de kwaliteit. Dit aspect hoogwaardig handhaven krijgt binnen onze onderneming ten alle tijden veel aandacht!


De balans tussen kwaliteit en een eerlijke prijs

Gerritse – Fourage en Transport uit Ederveen (het hart van Nederland) is een groeiende onderneming dat zich richt op de balans tussen kwaliteit en een eerlijke prijs. Dit kunnen wij waar maken door de continuïteit van vakbekwame medewerkers die zich voor 200% inzetten om de kwaliteit te waarborgen.

“De fourage als product, het transport als dienst en de kwaliteit en eerlijke prijs als gefundeerde onderlegger!”

Diverse soorten transporten

De diversiteit waarin wij participeren is onder te verdelen in een aantal categorieën. Zo verzorgen wij naast de fourage diverse soorten transporten. Hierbij kan gedacht worden aan producten in de agrarische sector, speciaal vervoer, staalgoederen en walkingfloor transport. Ieder type transport vraagt om een bepaalde wijze van laden en lossen. Onze werklocatie beschikt over een aantal machines waarmee wij dit correct kunnen verrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een shovel met diverse klemmen om zo alle soorten en maten kuil-, hooi- en strobalen te kunnen verplaatsen. Of een hoge kiepbak om kippenstallen leeg te rijden en mest te laden.

Gerritse fourage

  • Nieuweweg 61
  • 6744 PL Ederveen

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op