Lunterse bedrijvengids

Fixerz Logo

Uw behoefte, ons belang

Fixerz

Het jonge en dynamische team van Fixerz gaat uit van uw wensen en kunnen. Aan de hand hiervan gaan wij gericht op zoek naar de meest geschikte baan. Of dit nou tijdelijk of vast werk betreft, wij zoeken door tot we wat hebben gevonden! Ook ZZP-ers helpen we met het zoeken van werk, waarnaast we ook professionele begeleiding bieden tijdens het ondernemen.Daarnaast zij wij ook op zoek naar de perfecte match voor bedrijven en opdrachtgevers. Zodra wij het juiste profiel hebben geschetst van de kandidaat of kandidaten die u beoogt te hebben, gaan wij op zoek! Wij raadplegen hiervoor ons eigen personeelsbestand, maar ook die van onze landelijk georiënteerde partners. Zo hebben we een grotere kans van slagen om u van dienst te kunnen zijn.


Bemiddelaar in werk en werknemers

Met een brede oriëntatie op praktisch gezien iedere branche en een dienstverlening gericht op zowel werkgevers als werknemers, is Fixerz van alle markten thuis! Wij hebben een flexibele werkwijze die voornamelijk is gericht op maatwerk.

Uw belang voorop

Wij gaan uit van uw belang. Dit werkt gewoon het beste, omdat u op deze manier niet voor verrassingen komt te staan. Heldere afspraken waar u tevreden van wordt. Zo hebben we wat aan elkaar!

Pro-actieve werkwijze

Bij Fixerz houden we van doorpakken, waardoor we u graag zo snel mogelijk aan een baan helpen. Onze pro-actie werkwijze helpt daarin enorm, aangezien wij op deze manier eerder jobs binnenhalen als anderen!

Persoonlijke benadering

Een persoonlijke benadering is erg belangrijk in een branche waarin wordt gewerkt met mensen. Men wordt graag goed behandeld en waardeert het als er naar hen wordt geluisterd. Fixerz gaat daarom graag met u in gesprek!

Fixerz

  • Nieuweweg 76
  • 6744 PN Ederveen

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op