Lunterse bedrijvengids

DBA advies | RegioBank

DBA advies | RegioBank

Bent u op zoek naar een financieel adviseur, bij wie het oog voor het menselijke aspect voorop staat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven naar totaalrelaties die bewust voor de dienstverlening en toegevoegde waarde van DBA advies kiezen. Dezelfde contactpersoon voor uw verzekeringen, hypotheek en bankzaken. Wel zo gemakkelijk.


Hypotheken
Wij adviseren u graag over uw hypotheek. Onze hypotheekadviseurs inventariseren uw persoonlijke wensen, informeren u over de mogelijkheden rondom uw hypotheek en beantwoorden al uw vragen. Daarnaast verzorgen zij de offerte en het aanvraagproces. U wordt niet alleen goed begeleid in het gehele hypotheektraject, maar ook tijdens de looptijd van de hypotheek.

Bankzaken
Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank kunnen wij u het complete productenpakket van RegioBank aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen, omdat zij zich onderscheidt van traditionele banken door haar bijzondere formule: alle moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij.

DBA advies | RegioBank

  • Oranjestraat 6
  • 6741CW Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op