Tegeltableaus - Gastenboek

Tegeltableaus

Gastenboek

 
De tegelroute van Lunteren is continu in ontwikkeling.Graag doen we ook een beroep op u.
 
Wanneer u storende fouten of zaken ziet geef het aan ons door.Mogelijk dat we dit dan kunnen verbeteren.
 
Ook is het natuurlijk leuk om uw reactie te horen nadat u een wandeling hebt gemaakt langs de tegel tableaus. Geef dan kort en bondig uw mening over de route.
Of schrijf ons over een bijzondere gebeurtenis.
 
Uw reactie wordt direct geplaatst in het gastenboek. Wanneer de redactie uw reactie niet passend vindt heeft zij het recht om deze te verwijderen.Maar we vertrouwen erop dat dat niet nodig zal zijn.
*Uw naam:
 Woonplaats:
*Emailadres:
*Bericht:
* Code:
CAPTCHA ImageRefresh
   
 
 

Reactie's

Hieronder treft u de reeds ontvangen reacties aan. Schroom niet om ook uw bijdrage te plaatsen.

18-03-2015

Door: Marielle

Beste allemaal,Ik ben zeer benieuwd waar het tegeltableau van Robofoto is gebleven nu de gevel is betimmerd en het pand eigendom van kaasschieter is geworden.Hoor graag van jullieGr. Marielle

05-03-2015

Door: Evelien van Driesten / De Suikertante Lunteren

.... En het blijft stil.................. En inmiddels zijn we weer een half jaar verder. Echt niet te geloven dat er zoveel geld gestopt wordt in een project wat niet onderhouden wordt. Ik begin mij te schamen dat ik aan de tegelroute heb meegedaan en ga absoluut overwegen mijn tableau te laten verwijderen. Vriendelijke groet, Evelien van Driesten (voorheen eigenaresse van De Linnenkamer, nu al 1,5 jaar De Suikertante)

19-08-2014

Door: Evelien van Driesten

Beste kunstenaars, als u van uw \"stoffig imago\" af wilt komen, dan moet u nu toch echt gaan reageren. Het is ongelofelijk: 14-01-2014 en inmiddels is het 19-08-2014. Ik begrijp er echt niets van, hoe kunt u iets kunstigs neerzetten, zonder samenhang?

Sorry, ik had er beter op kunnen zetten : blamage. Groeten, Evelien van Driesten, De Suikertante (bijna 1-jarig bestaan), v/h De Linnenkamer.
14-01-2014

Door: Evelien van Driesten

Beste ontwikkelaars en kunstenaars van de tegelroute Lunteren,Op dit moment is bij mij het het prachtige kunstwerk \"samenhang\" van Suzanne Vlees du Bois aanwezig. Dit kunstwerk is samengesteld op basis van de informatie over mijn onderneming De Linnenkamer. Nu is deze onderneming per 30 augustus jl. beeindigd. Dus klopt de informatie niet meer op uw site. De ontwerpen in de gevel hebben ook een historische betekenis, dus daar is op zichzelf nog niets mis mee. Is het een mogelijkheid, idee om iets \"snoeperigs\" toe te voegen? Op dit moment is in hetzelfde pand namelijk een nieuwe onderneming gevestigd met zoetwaren, noten en chocolade, genaamd De Suikertante. Moet iets leuks van te maken zijn, in combinatie met \"samenhang\". Dat zou pas echt \"samenhang\" zijn.Groet,Evelien van Driesten

De Suikertante Lunteren.


10-11-2012

Door: Bezoeker
Gewoon leuk