Ondernemer van de maand

Zegers Bouw

Zegers Bouw is al sinds 1929 actief op het gebied van het onderhouden, renoveren, transformeren, ver- en nieuwbouwen van vastgoed in de woning- en utiliteitsbouw. Zegers Bouw is een dynamische onderneming met vestigingen in Ede, Arnhem en Doetinchem. Om haar opdrachtgevers zo goed en efficiënt mogelijk van dienst te zijn heeft Zegers Bouw de ambitie om dit werkgebied strategisch uit te breiden. Zegers Bouw realiseert met haar vakkundige medewerkers al vele jaren, uit zowel eigen ontwikkeling als in opdracht, woningen en utiliteitsprojecten. De kernactiviteiten ‘Ontwikkelen, Bouwen en Onderhouden’ zijn dan ook geheel van toepassing op projecten die Zegers Bouw realiseert en gerealiseerd heeft.
 
Opdrachtgevers
Tot de opdrachtgevers behoren woningcorporaties, belleggingsmaatschappijen, overheids-, zorg- en onderwijsinstellingen waarvoor vastgoed wordt onderhouden, getransformeerd of gerealiseerd. “We hechten veel waarde aan duurzame relaties, dit op basis van vertrouwen waarbij het leveren van kwaliteit en service niet meer dan normaal zijn binnen ons bedrijf”. Zegers Bouw ondersteunt opdrachtgevers van ontwerp tot en met realisatie op de wijze die de opdrachtgever het meest bevalt. “Welke samenwerkingsvorm de opdrachtgever ook kiest, door met ons samen te werken kiest hij altijd voor service en kwaliteit”.
 
Betrokken en verantwoord ondernemen
Zegers Bouw is betrokken en hecht veel waarde aan verantwoordt ondernemen. “Wij zijn een erkend leerbedrijf en tonen onze maatschappelijke betrokkenheid aan door onder andere door jongeren in opleiding, maar ook mensen met een beperking, binnen ons bedrijf kansen te bieden waarbij onder andere zelfontplooiing en betrokkenheid voorop staat. Daarnaast ondersteunen wij in de regio diverse activiteiten en initiatieven met een maatschappelijk karakter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze inzet en bijdrage aan de vele kinderdorpen, techniekdagen of ons lidmaatschap van het Ronald Mc Donald Huis”. Daarnaast ondersteunt Zegers Bouw ook vele sportverenigingen, zo is het bedrijf hoofdsponsor van het herenteam één van de Polar Bears Ede.
 
Projecten
Zegers Bouw realiseert projecten voor zowel professionele als voor particuliere opdrachtgevers. Dit vanuit bouwteam, een prijsvraag of aanbesteding. Enkele projecten welke op dit moment actueel zijn; Het transformeren van de Zoetelaarpassage in het centrum van Almere naar 90 appartementen, het realiseren van luxe recreatiewoningen op vakantiepark de Scheleberg in Lunteren en het realiseren van 24 appartementen in Scherpenzeel voor Woonstede. Naast de nieuwbouw speelt het mutatie en dagelijks onderhoud van vastgoed een belangrijke rol binnen het bedrijf. Zo onderhoud en renoveert Zegers Bouw in het midden en oosten van het land vastgoed voor onder andere Mooiland, Woonstede, Rebo Vastgoed en Actys Wonen.
 
Zegers Bouw
  
Ede
Galvanistraat 12-2
Postbus 31
6710 BA Ede
Arnhem
Malburgse Sluis 27
Postbus 4167
6803 ED Arnhem
Doetinchem
Transportweg 14b
7007 CN Doetinchem
 
 
088 224 7700
info@zegersbouw.nl
www.zegersbouw.nl

Ondernemer van de maand