Ondernemer van de maand
Dit jaar heeft Safeinspect een jubileum. Al 12,5 jaar levert Safeinspect een bijdrage aan een veilige werkplek en werkomgeving! Dit in de omgeving van Lunteren maar natuurlijk ook aan mensen verder weg.
 
Bewust nemen van risico
Bij werken horen risico's. Het is natuurlijk onmogelijk om alle risico's uit te sluiten. Als ondernemer met of zonder personeel weet u dat als geen ander. Maar wie de risico's kent, kan ze beheersbaar maken en daarmee de veiligheid vergroten. Het is niet ons doel om risico's volledig af te dekken, maar het gaat erom dat de risico's die genomen worden, bewust genomen worden. Dat bewustzijn brengen we onder andere bij door cursussen.
Elke week verzorgen we tenminste één VCA cursus, maar meestal zijn dat er meer in de week. Dat kan zowel VCA VOL, VCA Basisveiligheid als VIL VCU zijn. De cursussen zijn op onze locatie op de Stroet 36 of incompany bij  een bedrijf. Mensen vanuit het hele land melden zich aan via www.vcain1dag.nl om in één dag meer te weten te komen over de risico's van hun werk en hoe deze risico's veilig genomen kunnen worden. Het VCA-examen aan het eind van de dag wordt door 98% van de deelnemers positief afgelegd. Een resultaat waar we natuurlijk trots op zijn!
Natuurlijk geven we niet alleen VCA cursussen maar ook trainingen over veilig werken met de heftruck en/of hoogwerker en andere cursussen op het gebied van veiligheid. Ook uw RI&E, bedrijfsnoodplan of vluchtwegplattegronden zijn bij ons in goede handen.
 
Wat als het toch mis gaat?
Zelfs wanneer u en uw medewerkers zich bewust zijn van de risico's is dat geen garantie dat alles vlekkeloos verloopt. Een ongeluk blijkt maar al te vaak in een klein hoekje te zitten...
In dat geval is het belangrijk dat u de bedrijfshulpverlening goed op orde heeft. Een goed opgeleide bhv'er kan in crisissituaties levens redden en schade beperken. Wij verzorgen voor uw organisatie graag de training bedrijfshulpverlening. Zodat uw bhv'er bij calamiteiten het hoofd koel weet te houden en daadkracht kan combineren met deskundigheid. Deze deskundigheid brengen we bij door trainingen. In deze trainingen voor de bedrijfshulpverleners wordt de theorie gecombineerd met veel praktijkopdrachten. Zodat mocht de bhv'er worden ingeschakeld hij of zij adequaat op kan treden.
 
 
Al  twaalf en half jaar zijn we voor veel bedrijven een partner in veiligheid. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers aan alle nodige veiligheidsnormen voldoen. Dat geeft rust in een risicovolle omgeving. Leuker kunnen we het dan misschien wel niet maken, in elk geval wel veiliger!