Nieuws
Voor verf en Woning v.d. Brandhof’ gaat de nieuwe speciaalzaak in Lunteren heten. Vrijdagochtend 29 september opent Lotte van den Brandhof haar nieuwe winkel aan de Dorpsstraat 123. Naast The Readshop en tegenover de Hema kunnen klanten er terecht voor behang, verf, vloerbedekking raamdecoratie e.d. Kortom voor een geheel eigen sfeer in huis.
 
Met de opening komt er tegelijkertijd een einde aan de bekende winkel van Wim Blankenspoor. Het overgrote deel van het assortiment van Wim verhuisd mee naar de winkel van Lotte. Dat doen ook Jannie en Marian, jarenlang de vertrouwde aanspreekpunten bij Blankenspoor. Vanaf vrijdag 29 september zetten zij zich in ‘Voor verf en Woning v.d. Brandhof’. Op de zaterdag komt Janneke het team versterken.
 
Kennis en ervaring behouden
“Het kwam op mijn pad en heb de kans aangegrepen!” In de dagen tot aan de opening zal Lotte zich nog wel meermaals afvragen waar ze aan begonnen is. Maar een goed stel mensen staan haar met raad en daad bij.
Enthousiast vervolgd de jonge Lunterse onderneemster: “Wij bieden de klant een totaal concept op het gebied van wonen. Nieuw bij ons is dat wij ook vloerbedekking verkopen, zoals plavuizen, tapijt en PVC. Het assortiment aan verf, behang, gordijnen en raamdecoratie is grotendeels gelijk als dat van Wim (Blankenspoor, red). En met de komst van Marian en Jannie blijft kennis en ervaring behouden voor Lunteren.”
De winkel is heel bewust ingedeeld, om het uitgebreide assortiment een eigen plek te geven. Een uitgekiende indeling straalt rust uit, waar het prettig is rond te kijken.
 
Koffietafel als rustpunt
Een warme, sfeervolle en huiselijke uitstraling heeft de winkel. Blikvanger is de grote (koffie)tafel, die een centrale plek in de winkel heeft gevonden. Een rustpunt voor klanten. Een bewuste keuze naar blijkt.
“De klanten moeten zich er welkom voelen. Aandacht voor de wensen van de klant en deze daarin begeleiden met advies en het bieden van mogelijkheden. Dit past geheel in de lijn van het concept van ‘Voor verf en Woning v.d. Brandhof’. De winkel is overzichtelijk en ruim beloopbaar.”
Haar studie bouwkunde zal Lotte regelmatig van pas komen, wanneer er bouwtechnische aspecten om de hoek komen kijken.
 
In overleg
De service bij ‘Voor verf en Woning v.d. Brandhof’ gaat ver. Opmeten en advies aan huis, het leggen van vloerbedekking, behangen (op afspraak), behoren tot de mogelijkheden. Dit alles in overleg met de klant.
Ook voor het snijden van glas kan men er terecht. “Wij snijden het niet zelf, maar bestellen het bij de leverancier. De klant kan het dan op maat gezaagd bij ons in de winkel afhalen.”
 
‘Voor verf en Woning v.d. Brandhof’: Dorpsstraat 123 Lunteren, Tel. 0318 – 42 33 00, info@voorverfenwonen.com