Nieuws
Belangrijk vindt Woutera Drost dat zij er is voor de klanten. “Om te luisteren naar wat ze willen. Je kunt wel van alles laten zien, maar het gaat erom wat de klant wil!”
In de twee jaar dat ‘Wowiekids’ is gevestigd aan de Dorpsstraat 171A heeft zij haar klantenbestand dan ook gestaag zien groeien.
Wowiekids_van_0_tot_tieners 
‘Wowiekids’ biedt een collectie kindermode van baby tot tiener. En elke outfit kunnen we extra leuk maken met onze accessoires: een stoere riem, mooie sokken of iets leuks voor in het haar. Je komt er binnen en gaat er, geheel gekleed voor de komende feestdagen, de deur uit.
 
“Klanten die ergens naar op zoek zijn en het bij ons niet zo snel kunnen vinden, helpen wij verder. In overleg bestel ik het dan voor ze, dit is een extra service waarmee wij ons ook onderscheiden.”
Woutera geeft aan dat klanten ook welkom zijn op de webshop van ‘Wowiekids’. Deze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe, hippe kleding. Ook zijn hier alle lopende acties te zien. Of kijk natuurlijk op Facebook voor de laatste nieuwtjes!
 
De openingstijden van ‘Wowiekids’: dinsdag t/m zaterdag 09.00 – 17.00 uur, vrijdag t/m 20.00 uur. Parkeren kan gratis voor de deur.