Nieuws

Zaterdag 4 oktober is er weer een NVM Open Huizen Dag. Verkopers van huizen nodigen (aspirant) kopers uit om een kijkje in hun woning te nemen.
In aanloop naar een bezichtiging komt de stress om de hoek kijken. Nog even wordt het huis aan kant gemaakt. Een fris bloemetje op tafel. Of de rommel achter een kastdeur weggemoffeld. Allemaal om de woning ‘verkoopbaar’ te maken.
Een styliste kan de verkoper uitkomst bieden. Deze geeft tips en adviezen die een grotere kans geven dat de woning in een overladen huizenmarkt eruit springt.

Henny van Veldhuisen is een verkoopstyliste die verkopers van woningen van advies voorziet. “Kopen is emotie. Het huis moet zo goed mogelijk worden gepresenteerd. Maak het aantrekkelijker voor de koper. Een ruim , schoon en opgeruimd huis verkoopt gemakkelijker.”
De Lunterse heeft dit jaar haar opleiding afgerond en is na de vakantie gestart met haar bureau ‘Van Veldhuisen Styling’. Inmiddels heeft zij al enkele huizenverkopers van advies kunnen voorzien. Verder heeft zij zich bekwaamd in vastgoedfotografie en interieurstyling. Van Veldhuisen Styling biedt de (ver)koper dus een compleet pakket van diensten aan.

“Het inschakelen van een verkoopstyliste loont.” Daar is Hennie van overtuigd. “De kosten ervan staan in geen verhouding tot de prijs van de woning. Vaak kan men met een gering bedrag de woning net iets beter presenteren.”
Van Velduisen Styling is te bereiken onder: tel. 06 42 49 57 66, info@vanvelduisenstyling.nl of kijk op www.vanveldhuisenstyling.nl