Nieuws
Sinds enkele weken is Lunteren een modewinkel rijker. Onlangs opende ‘Van Camp Fashion’ een geheel nieuwe winkel aan de Dorpsstraat in Lunteren. De collectie biedt moeder en dochter, vader en zoon een uitgebreide keuze. ‘Van Camp Fashion’ onderscheid zich door het in huis hebben van merken die voor Lunteren nog nieuw zijn.
De nieuwe winkel is naast de bekende winkel ‘Van Camp Schoenen’ en beide winkels zijn onderling verbonden. Met de opening van ‘Van Camp Fashion’ wordt de klant een totaal concept geboden. De klant worde bijgestaan door twee enthousiaste medewerksters, Sabine Thomassen en Jolanda van der Vlies en enkele parttimers.
Van_Camp_Fashion_heet_u_welkom 
Wat opvalt bij binnenkomst is de meters lange toonbank waarmee het ruimtelijke aspect van de winkel wordt geaccentueerd. Dit heeft ook een onthaastend effect. In de ruimtelijke rust kan de klant ontspannen kennismaken met de uitgebreide collectie voor zowel dames als heren.
Ondanks de ruimtelijke sfeer is het thuiskomen bij ‘Van Camp Fashion’. Deze huiselijke sfeer wordt bereikt doordat de collectie op kleur is gehangen. Een bijzonderheid is dat, op beide verdiepingen, gekozen is de dames en heren collectie naast elkaar te presenteren. Hierbij is gekozen voor de fashionmerken …………….
 
Een brede trap voert naar de benedenverdieping, waar een meterslange wand met jeans de aandacht trekt. Ook hier is met spiegels een ruimtelijk effect bereikt, zonder dat dit de huiselijke sfeer te kort doet. De jeanscollectie telt voor Lunteren enkele nieuwe merken, waaronder ……………………….
Een bijzonderheid zijn de pashokjes. Deze zijn ruim en licht. Het passen is bij ‘Van Kamp Fashion’ verworden tot een relaxte aangelegenheid. En …, wanneer men hulp nodig heeft? In elk pashokje bevindt zich een knop waarmee de verkoopster gewaarschuwd kan worden. Bij ‘Van Camp Fashion’ denken ze mee met haar klanten!
 
De kinderschoenen collectie is nieuw bij ‘Van Camp Schoenen’. Hiervoor is ruimte gemaakt in de nieuwe winkel. De kinderen hebben een eigen schoenwinkeltje met een eigen ingang. Het is er leuk, fleurig en ruim. De kinderen worden geholpen door ………………, die van het passen en meten een waar feest maakt.
De maten die er worden gevoerd zijn van 18 t/m maat 42. In het assortiment zijn onder meer de merken: ‘Trackstyle’, ‘Shoesme en ‘Bunnies’ vertegenwoordigt.
Hiermee wordt het totale gezinsconcept van de beide ‘Van Camp’ winkels nog eens benadrukt.