Nieuws
Binnenkort openen wij onze vernieuwde winkel’ zegt eigenaresse Yvonne van de Pol. Een nieuwe winkel met uiteraard een nieuw interieur.
In 2007 na 25 jaar voor Etos te hebben gewerkt, kon ik mijn droom waarmaken om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan in Lunteren.
Na 12 jaar met deze winkel aan de slag te gaan en nog steeds met veel plezier, kwam de verhuurder van het pand om de buitenkant te gaan verbouwen.
Dit was voor mij gelijk de optie om dan ook het interieur te vernieuwen.
Van maandag 15 april t/m dinsdag 23 april zijn wij gesloten wegens de verbouwing.
Woensdag 24 april is de opening van de nieuwe winkel.
Etos_Yvonne_van_de_Pol_geheel_vernieuwd 
NIEUWE PRODUCTEN, NIEUWE MERKEN
Het assortiment vitamines en mineralen wordt uitgebreid met nieuwe producten en merken. Volgens Yvonne is er een grote vraag naar natuurlijke producten, omdat deze goed door het lichaam worden opgenomen.
 
COSMETICA EN VISAGIE
Ook het assortiment cosmetica wordt uitgebreid met een nieuw en natuurlijk cosmetica-merk, die tevens ook een gezichtsverzorgingslijn heeft. Welk merk? We gaan u verrassen. Wist u dat in onze Etos gediplomeerde visagisten werken die alles van make-up afweten. Trouwen? Wij zijn bekwaam in het adviseren van uw bruidsmake-up, kom gerust even langs voor advies.
 
Parfumeur
In de Etos Lunteren is ook een gediplomeerd parfumeur werkzaam. Ideaal om je te laten adviseren, want het assortiment is zeer breed.
Ook kunnen wij veel geuren voor u bestellen buiten ons assortiment.
U slaagt bij ons gegarandeerd en mannen kom eens binnen en verras je wederhelft.
 
Voor de gevoelige babyhuid
Dermatoloog, dokter Leenarts, heeft een kwalitatief hoogstaande lijn ontwikkeld voor de tere babyhuid. Etos Lunteren is geselecteerd om deze hoog gekwalificeerde producten te mogen verkopen.
Ook hebben wij nog andere mooie merken voor baby’s op basis van natuurlijke ingredienten. Uiteraard kun je bij ons ook het complete assortiment aan luiers, voeding en verzorging voor de baby vinden.
 
Cadeautjes
Een heerlijke geur, een cadeaubon of een ander cadeau. Wij pakken ieder cadeau zorgvuldig in.
Ook relatiegeschenken en kerstpakketten kunnen wij voor u verzorgen.
 
Gecertificeerd de beste
Gezondheid vraagt om kennis en zorgvuldigheid. Daarom is Etos Lunteren een gecertificeerde drogisterij, dus de drogisten zijn allen opgeleid en moeten jaarlijks hun kennis perfectioneren.
 
Bovendien is Etos voor het achtste jaar op rij als de beste drogisterij van Nederland gekozen.
 
Eigenaresse Yvonne van de Pol ‘We hopen u snel te mogen ontmoeten, in onze nieuwe winkel.
Wij gaan met de tijd mee, gaat u met ons mee?’.