Nieuws
Topslagerij Ab van Leeuwen is tweemaal in de prijzen gevallen tijdens de 44e nationale vakwedstrijd ‘Arnhem Rookworstenstad 2018’. De ingezonden fijne rookworst en het innovatieproduct ‘Wintersnack’ zijn tijdens de vakwedstrijd bekroond met goud.
 
‘Arnhem Rookworststad’ is de grootste vakwedstrijd in rookworsten en innovatieve rookworstproducten in Nederland. Slagers en worstmakers uit geheel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid. Het behalen van een onderscheiding in twee verschillende productgroepen is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de ‘Lunterse Rookworst’ van Topslagerij Ab van Leeuwen en een waardering voor het vakmanschap en de creativiteit van deze ambachtelijke specialist.
Tweemaal_goud_voor_Topslagerij_Ab_van_Leeuwen 
“Het ontwikkelen van nieuwe producten vind ik erg leuk om te doen. De Wintersnack, een stukje rookworst omhuld met een authentiek Engels beslag, is geheel glutenvrij waarvan dus iedereen kan genieten. Het is een prachtige beloning dat de jury het product met GOUD heeft bekroond”, aldus Arie van Leeuwen.
Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.
“Ter introductie hebben we van donderdag 1 tot en met zaterdag 3 november een prachtige aanbieding: bij aankoop van twee rookworsten naar keuze krijgt u een Wintersnack GRATIS!”