Nieuws

Eerder dit jaar zijn Tom & Tineke Dierenspeciaalzaak genomineerd voor de verkiezingen dierenspeciaalzaak van het jaar. Daarom waren Martin Gaus (juryvoorzitter) en Manon de Kort (docent Hogeschool Dronten) vorige week in de winkel van Tom & Tineke aan de Dorpsstraat in Lunteren.

Tom__Tineke_Dierenspeciaalzaak

Voor de verkiezing dierenspeciaalzaak van het jaar werden 17 winkels uit geheel Nederland geselecteerd. Deze winkels werden bezocht door mystery shoppers. Vorige week presenteerden zij hun resultaten en bevindingen aan de jury en werden na overleg vier winkels geselecteerd die in aanmerking komen om 'dierenspeciaalzaak van het jaar 2014' te worden.
De geselecteerde winkels vielen op door een mooie, professionele uitstraling, een duidelijke filosofie, innovaties, klantgerichtheid en een goed assortiment.
Begin mei komt de jury Martin Gaus (ondernemer en hondenexpert), Gert-Wim de Haas (directeur Groenhorst Barneveld), Manon de Kort (docent HAS Hogeschool) en Liesbeth Vat-Wesdijk (winnaar Dierenspeciaalzaak van het jaar 2013) met de uitslag.