Nieuws
Op zoek naar betaalbare woonaccessoires in een brocante en landelijke sfeer? Vanaf 29 april kunt u daarvoor terecht bij ‘Stijlante’ aan de dorpsstraat 86a in Lunteren. Heleen en Liza openen daar hun winkel in een nostalgisch pandje wat perfect past bij de sfeer van Stijlante. In deze winkel wil je steeds weer gaan kijken en genieten van de gezelligheid.
d_landelijke_en_brocante_winkel_van_Lunteren 
Liza Fieret & Heleen Bakker voor de schouw in hetwinkeltje ‘Stijlante’
(Dorpsstraat 86a in Lunteren).
 
De zussen blijken als zakenpartners elkaar goed aan te vullen en slagen er in om samen Stijlante vorm te geven. Het belangrijkste daarbij is om in de behoefte van de klant te voorzien. Wat ook kan betekenen dat ze desgewenst op zoek gaan naar een artikel waar de klant naar vraagt maar wat op dat moment niet tot het assortiment behoort.
 
‘Het is begonnen met een paar ‘rommelmarktspullen’ die we op markten, fairs en braderieën verkochten’, zo vertelt Heleen. Een eigen plek, een ruimte waar ze klanten zouden kunnen ontvangen en waarin ze fulltime bezig zouden kunnen zijn met het creëren van een sfeer die een breed publiek aanspreekt, dat was de droom. Toen ze het pand zagen aan de Dorpsstraat wisten ze het eigenlijk meteen: dit wordt ons pand. En inmiddels hebben ze met de verf, uit hun eigen assortiment, er ook binnen van gemaakt wat ze voor ogen hadden. Kom vanaf 29 april eens een kijkje nemen, laat je verassen door het aanbod en geniet van de heerlijke sfeervolle uitstraling!