Nieuws
Een winkel in woonaccessoires die uitnodigt om er eens binnen te lopen. Bij het betreden van de ‘huiskamer’ valt de ruimte op. Binnen de beperking die de winkelruimte biedt heeft Bianca de rust en sfeer van het landelijke optimaal weten te bereiken.
Blikvanger is de grote tafel waaraan het prettig aanschuiven is. Laat het oog dan gaan door de slim en creatief ingedeelde ruimte. Meer en meer details treden naar de voorgrond, een houtmand gevuld met kussens, een houten schutting, kaarsen, een trap en allerlei kleine en leuke accessoires. Het is als een ontdekkingsreis met steeds weer nieuwe aandachtspunten.
 
Ruim een half jaar geleden streek de Harskampse Bianca neer in Lunteren. “Ik had een baan als assistent accountant. Maar mijn passie lag bij het stylen van de landelijke woonstijl. Daar was ik thuis al mee bezig. In Lunteren hielp ik wel eens en toen mij de winkel aangeboden werd heb ik niet lang nagedacht. Het is een winkel geworden naar mijn zin. Ik kan er mijn energie in kwijt en het is leuk klanten te verrassen door dingen te veranderen in het assortiment.”
 
Het blijkt dat de keuze van Bianca een goede is. Inmiddels heeft Stijlante Lunteren een eigen klantenkring opgebouwd die er regelmatig eens naar binnen stappen. Om dan te ontdekken dat er weer leuke dingen in de ‘huiskamer’ om de aandacht vragen.
Stijlante Lunteren is een leuke winkel met een divers aanbod in landelijke stijl.
Mocht men (het) thuis aanpassingen willen doorvoeren in het interieur (hetzij enkel decoratieve aanpassingen)? Met alle liefde geeft Bianca ook interieuradvies aan huis.
 
Stijlante Lunteren: Dorpsstraat 86a, 6741 AM Lunteren. Tel. 0318 – 308 701, info@stijlante.nl