Nieuws
Ouders of verzorgers met uitwonende kinderen zullen het wel herkennen: na een bezoekje aan het thuisfront krijgt het kroost wat lekkers mee naar huis. Vaak in een Tupperware vershouddoos.
De Tupperware-voorraad van ouders krimpt hierdoor gestaag, want de uitgeleende vershouddozen worden vaak niet teruggebracht. Daarom kunnen klanten van PLUS Anton van Rinsum (Ederveen) en PLUS Aart Pater (Harskamp) van 21 april tot en met 27 juli sparen voor Tupperware om hun voorraad weer aan te vullen of om hun eigen collectie op te bouwen.
 
Sparen voor Tupperware
Bij elke tien euro aan boodschappen ontvangen klanten van PLUS een spaarzegel. Bij 35 zegels is de spaarkaart vol en bij het inleveren en een bijbetaling ontvangen klanten tot wel 87 procent korting op één van de zes verschillende Tupperware producten. Eén van de producten is zelfs gratis.
 
Aart Pater en Anton van Rinsum, ondernemers van PLUS Harskamp en Ederveen: “Als PLUS staan wij voor Goed Eten. En goed eten wil je lang vers houden, want dat voorkomt voedselverspilling. Wij zijn daarom erg trots dat we een spaaractie met de producten van Tupperware starten. De vershouddozen zijn ideaal voor het lang vers houden van etenswaren, zoals kaas, groente en fruit en enorm populair bij jong en oud.”
 
Uitgeleend Tupperware keert niet altijd terug
Uit onderzoek blijkt dat ruim zeven op de tien (72%) uitwonende jongeren wel eens eten mee krijgt na een bezoek aan hun ouders. Bij uitwonende studenten komt dit vaker voor dan bij uitwonende jongeren die niet meer studeren: de helft (51%) van de studenten krijgt iedere maand wel een keer eten mee, tegenover een derde (34%) van de niet-studenten. De meest gangbare manier om dit eten mee te geven, is in Tupperware (84%). Het uitgeleende Tupperware wordt vaak niet teruggebracht. Zo vergeet de helft van de jongeren (50%) de geleende vershouddozen weer terug naar hun ouders te brengen.
 
Tupperware-dag in PLUS Ederveen en Harskamp
Klanten die graag advies en tips krijgen over het langer vers houden van bijvoorbeeld kaas, brood, groente, fruit en vleeswaren, kunnen bij PLUS Pater in Harksamp en Van Rinsum in Ederveen terecht.
Vrijdag 26 april van 11:00 tot 17:00, staat er een Tupperware Consulent(e) in de winkel die alle vragen beantwoordt en tips geeft over het lekker lang vers houden van producten.
 
Meer informatie is te vinden op www.plus.nl/tupperware