Nieuws

Oaks and Roses aan de Dorpsstraat 171 in Lunteren is verkozen tot gezelligste winkel van de gemeente Ede. Deze stemactie liep vanaf 28 oktober 2013 en loopt nog door tot en met 31 janurari 2014. De genomineerde winkel is verkozen tot gezelligste winkel op het vlak waardering.

Op 28 oktober begon de strijd van de verkiezing tot gezelligste winkel van de gemeente Ede. De winkels die hiervoor genomineerd waren en meededen moesten zorgen voor zoveel mogelijk stemmen en daarbij een hoge waardering. De stemmers konden hun stem uitbrengen via internet en de winkel daarbij op enkele punten een cijfer geven. Een cijfer voor de punten; sfeer, klantvriendelijkheid, assortiment en prijs/kwaliteitverhouding. Op 31 december was de eerste ronde voorbij. Er werd in iedere gemeente twee winnaars verkozen, één met de meeste stemmen en één met de hoogste waardering.

Volgende ronde
Nadat Oaks and Roses de hoogste waardering heeft gekregen in de gemeente gaan zij door naar de volgende ronde. Dit betekent de verkiezing tot gezelligste winkel van de provincie Gelderland en tevens gelijk tot de gezelligste winkel van heel Nederland. Deze tweede ronde loopt tot 31 januari. In deze tweede ronde wordt er één winnaar gekozen. Hierbij wordt rekening gehouden met het meeste aantal stemmen en de hoogste waardering. De winkels die tot gezelligste van de provincies worden verkozen strijden dan tegen elkaar voor de verkiezing van gezelligste winkel van heel Nederland.

Stemmen kan nog
Er kan nog gestemd worden tot 31 januari via www.gezelligstewinkel.nl  Met het uitbrengen van een stem kunnen er leuke prijzen gewonnen worden en wordt er tevens geld gedoneerd aan het goede doel Kika.