Nieuws

Het Lunterse modehuis Van Halem Mode nodigt u uit voor een bijzonder mode event op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november. Vrijdag is gereserveerd voor de collectie van Esprit.
Bijzonder op zaterdag is de foto-shoot in de winkel. Hiermee zijn twee cadeaubonnen te winnen.

Vrijdag 31 oktober
Deze dag staat in het teken van Esprit. Er is een adviseuse van Esprit aanwezig voor uitleg over kleuren, modellen en pasvormen. Mevr. Huppeldepup (naam presentatie verzorgster) van ‘De sieraad” heeft de nieuwste accessoires meegenomen om uw outfit af te maken.

Zaterdag 1 november
Vandaag showen twee modellen de nieuwste 'jonge' mode. Laat u verrassen en geniet van wat de herfst en winter bieden. Deze dag kunt u bij Van Halem Mode een complete metamorfose ondergaan.
Heel speciaal is de professionele foto-shoot! Hieraan kunnen klanten deelnemen. Let op wie het eerst maalt die het eerst komt. En de foto-shoot is alleen op zaterdag 1 november.
Onder de leukste metamorfoses van de foto-shoot worden naast een leuke korting ook twee cadeaubonnen van Expresso t.w.v. € 125,00 en een cadeaubon van Schoonheidssalon Elivé verloot .

Ook nu werken een aantal bedrijven en ondernemers mee aan deze twee Mode Event dagen bij Van Halem Mode.
Fotojet fotografie, Schoonheidssalon Elivé, Kapsalon Hairline, Nagelsalon Janette, Oxies byouterieen, Shoe and More, Arie van Leeuwen met trendy eigentijdse hapjes is beide dagen aanwezig.