Nieuws

Een klein diorama trekt de aandacht. Een charmante vogelverschrikster wordt omgeven door een landelijk tafereel. De bloemkolen staan rijp op het land, een kip tokt tevreden op een hooibaal, nieuwsgierig steekt een molletje z’n neus boven de verse aarde en een konijn snuffelt aan een wortel.
Welkom in de winkel van ‘Bake a Cake’ aan de Dorpsstraat 86a in Lunteren. Jolanda Karsten maakt u er wegwijs in de bijzondere en smakelijke wereld van taarten en cupcakes.

‘Bake a Cake’is een speciaalzaak op het gebied van het bakken van taarten en cupcakes in de ruimste zin van het woord. In de winkel is (bijna) alles op dit gebied verkrijgbaar, van bakmixen tot uitstekers, van speciale baking cups tot lectuur. Tevens kan de klant hier terecht voor het volgen van workshops en voor kinderfeestjes en is het mogelijk om een taart en/of cupcakes geheel naar eigen wensen te bestellen. Deze graag een week van te voren bestellen.
Op zoek naar een cadeau, maar anders dan het gebruikelijke? Stap dan eens binnen bij ‘Bake a Cake’.

Er zijn veel redenen te bedenken waarbij een taart een feest of een bijzondere dag compleet maakt. Een geboorte tot een verjaardag, van een promotie tot een jubileum, van Valentijn tot Kerst. Of zomaar, gewoon omdat het leuk en lekker is. ‘Bake a Cake’ houdt zich tevens bezig met het bakken en het versieren van bijzondere en gedecoreerde taarten en cupcakes, geheel op verzoek en naar de wens van haar klanten gemaakt.

Lunterse Koekmix
Heel bijzonder bij ‘Bake a Cake’ is de speciaal voor de winkel gemalen Lunterse Koekmix. “Met de molenaar (Molen De Hoop Oud Zevenaar) is deze mix ontwikkeld. Het is geheel gevuld met granen en rozijntjes. Echt iets eigens voor Lunteren.”
Jolanda heeft in haar knusse winkel een keuze uit 18 smaken cakemix, 8 soorten broodmix en pannekoekmix. Wie bij ‘Bake a Cake’ voor minimaal 15 euro aan pannenkoekmix koopt krijgt de ‘Lunterse Koekmix’ er gratis bij.

‘Bake a Cake’ is gevestigd aan de Dorpsstraat 86a te Lunteren. Tel. 06-52634018 (Jolanda Karsten), www.bake-a-cake.nu
Openingstijden: Maandag gesloten, Dagelijks geopend van 09.00 – 17.30 uur, vrijdag tot 20.30 uur en zaterdag tot 17.00 uur.