Nieuws
Het is een heel leuk concept!, aldus Jannemarie Juffer over haar ‘Luntersche Winkel’. “En”, vervolgt de Barneveldse: “Men kan hier een winkeldeel huren dat bij hem/haar past. Per plank, stelling of rek. De huurprijzen zijn per week en hierdoor flexibel en op maat van de huurder. Elke week is er weer wat nieuws dat wordt aangeboden. Dat maakt het ondernemen in de ‘Luntersche Winkel’ zo mooi. Geen week, dag eigenlijk is het zelfde.”
 
In de winkel aan de Dorpsstraat 165 te Lunteren worden verkoopkasten aangeboden te verhuur. Hierin kunnen de huurders hun eigen spullen te koop aanbieden. De huurprijs is per week en dus zijn er voor de verhuurder praktisch geen risico’s aan verbonden. Per week rekent Jannemarie het verkochte af met de huurder. Een even eenvoudig als doeltreffend concept voor beide partijen.
 
Jannemarie werkte er een half jaar en na de afronding van haar opleiding verkoopkunde, deed de kans zich voor een eigen winkel te starten. In Lunteren kwam de overname van de ‘Luntersche Winkel’ zomaar in haar schoot vallen.
“Ik moest er wel even over nadenken, maar werkte er al en het was dus niet onbekend voor mij. Het leek mij een leuke uitdaging en na er nog eens over te hebben nagedacht heb ik de winkel overgenomen.”
 
Van de huurders en klanten heeft Jannemarie al vele leuke en enthousiaste reacties ontvangen. In de achterliggende periode zijn er een paar dingen in de winkel veranderd. Het gedeelte van de boeken is aangepast. In overleg met de aanbieder ervan is gekozen voor alleen de kinderboeken in de schappen te hebben. In het aanbod hiervan o.a. vele titels uit de bekende ‘Kameleon’ serie.
Voorts vindt de klant in de schappen eigenlijk voor iedereen wel wat van zijn of haar interesse. Een kleine greep uit het veelzijdige aanbod: speelgoed, hobby artikelen, kraamcadeautjes, bakmixen, opgemaakte (bloem)stukjes, babykleding, panty’s enz.
 
Zaterdag 5 augustus geeft Jannemarie een officieel openingstintje aan haar winkel. Op heel veel sfeerartikelen is deze zaterdag het tweede artikel gratis. Loop er eens naar binnen en laat u zich verrassen!
 
Hoe werkt het als u een plaatsje wilt huren? Heel simpel; u belt even met Jannemarie, tel. 06 24 11 43 26 of u komt even aan in de winkel aan de Dorpsstraat 165 te Lunteren en geeft aan wat u wilt verkopen, spreekt ruimte en tijd af.
Elke dag dat de winkel geopend is, is er wisseling van de ruimte verhuur. Als er teveel zelfde artikelen komen wordt daar rekening mee gehouden.