Nieuws
Voor het vijfde jaar op rij organiseerde woon- en zorgcentrum de Honskamp in Lunteren woensdag 1 juli de Avondwandeling.
Activiteitenbegeleidster Wendela Eilander vertelt: "Met extra genomen voorzorgsmaatregelen vanwege de warmte vertrokken we om 18.30 uur bij de Honskamp. Het was een hele optocht: 58 deelnemers en daarnaast nog familieleden, contactpersonen en (vrijwillige) medewerkers. De verkeersregelaars zorgden dat we als volledige groep de hele route konden lopen. Leuk extraatje was dat we de route dit jaar voorzien hadden van quizvragen over Lunteren."
Geslaagde_Avondwandeling_Honskamp 
Tijdens de route was er voldoende schaduw en stond er een lekker briesje wat de wandeling aangenaam maakte. Bij de muziektent op het Nieuwe Erf was er een kort pauzemoment waarna de tocht hervat werd. Bij terugkomst speelde muziekvereniging Staccato hun repertoire. "Dankzij de extra voorzorgsmaatregelen heeft gelukkig niemand last van de hitte gehad", aldus Wendela. "De deelnemers aan de tocht en hun familie waren zeer positief en hebben van de wandeling genoten."
 
De avond werd afgesloten met een ijsje en natuurlijk met een welverdiende medaille. Wendela: "Namens het team Activiteitenbegeleiding wil ik iedereen bedanken voor zijn of haar inzet en aanwezigheid!"
 
Op de foto de deelnemers aan de wandeltocht die een ijsje krijgen, terwijl ze naar de muziek van Staccato luisteren.