Nieuws
Bij binnenkomst in de winkel, aan de Dorpsstraat 68-70 in Lunteren, straalt een warme en rustige sfeer de klant tegemoet. Sfeervol is de afdeling met diverse mogelijkheden van raamdecoraties en spannend is het bij het behang. Hier komen ontelbare mogelijkheden in stijlen, kleuren en combinaties samen. Door het enthousiaste en vakkundige personeel worden trends opgepikt, kleuren actueel gehouden. Dit alles om optimaal service en advies aan de klant te kunnen bieden.
 
224 ‘Pure’ kleuren op A4 formaat
In de winkel valt de enorme kleurrijke ‘Pure’ kleurenwand op met bijna ontelbare kleurmogelijkheden.
Alle ‘Pure’ lakken en muurverven zijn gemaakt volgens de nieuwste verftechnologieën en garanderen een perfect eindresultaat. De vraag is echter: welke kleur kiest je? De beslissing hierover kan het beste worden genomen, door de betreffende kleur alvast in de te schilderen ruimte te zien.
Hiervoor heeft de klant beschikking over exclusieve ‘Pure’ handgeschilderde stalen op A4 formaat.
Bij Decohome Blankenspoor helpen ze u verder met het geven van advies. De stalen zijn, in overleg beschikbaar, om in alle rust thuis de voor de juiste combinaties te kiezen. De A4 stalen zijn bewust handgeschilderd om een zo natuurgetrouwe indruk te geven van het eindresultaat.
Decohome Blankenspoor heeft de in de maand april een actie van 10% korting op alle ‘Pure’ lakken en muurverven.
 
20% korting op raamdecoratie van Dimago.
Decohome Blankenspoor is specialist op het gebied van raamdecoratie. In de winkel vindt de klant de grootste collectie raamdecoratie van de bekende merken en het exclusieve merk ‘dimago’. Door de vele keuzemogelijkheden, niet alleen in soorten, materiaal en kleuren, maar ook in speciale afwerkingen en accessoires, is professioneel advies belangrijk.
Het deskundige personeel geeft advies en levert raamdecoratie op maat voor in principe elk soort raam. Het is vanzelfsprekend dat bij u thuis wordt opgemeten en ook op professionele wijze wordt gemonteerd.