Nieuws
Per 1 juli opent ‘De Luntersche winkel’ haar deuren. Een geheel nieuw concept wat nooit eerder in Lunteren voorkwam. Het wordt een sfeervolle winkel waar u de leukste artikelen kunt kopen voor prachtige prijzen!
De_Luntersche_winkel 
Iedereen die het leuk vindt om een mini onderneming te starten kan een stukje binnen de winkel huren voor maar 25 euro per week!
Dus heeft u iets te verkopen? U huurt gewoon een plaatsje voor een week of langer, dus zonder risico kunt u voor kortere of langere tijd ondernemer worden!
 
Daarnaast zijn er een aantal vaste ondernemers die zorgen voor continuïteit. Dit zijn o.a.: tweedehandse boeken, hobbyspullen voor kaarten maken,
handwerkartikelen zoals wol, katoen en onvoorstelbaar veel meer knutselartikelen. Leuke decoratie en kadoartikelen, de leukste geboorte kadootjes en nog veel meer!
 
Hoe werkt het als u een plaatsje wilt huren? Heel simpel; u belt even met nr. 0624114326 of u komt even langs en geeft aan wat u wilt verkopen, spreekt ruimte en tijd af.
Iedere maandag tussen 15.00 en 17.00 uur is er wisseling van de ruimte verhuur. Als er teveel zelfde artikelen komen wordt daar rekening mee gehouden.