Nieuws
Drie jaar zijn ze geworden. Reden tot een feestje. Vandaar dat ‘Blink mode voor Kids’ haar klanten trakteert op een gezellig feestje. Hieraan werden enkele acties verbonden, zoals kans maken op een gezinsabonnement van het Bosbad Lunteren, een arrangement bij het Uilenbos,
en een “The MAXX” arrangement (bij aankoop vanaf €75,=).
Verder krijgt de klant een tas cadeau (bij aankoop vanaf €25,=)
De aanbiedingen in de winkel blijven geldig zolang de voorraad strekt, en uiterlijk tot 24 februari.
 
 
 
“We zijn geland in Lunteren! We voelen er ons als een vis in het water en merken dat onze klanten hetzelfde ervaren. Het is gewoon heel leuk hier de kinderkleding winkel te hebben.” Wendy van de Heetkamp en Mettina van de Vliert hebben met Blink, ‘Mode voor Kids’ een vaste klantenkring opgebouwd. Deze is almaar groeiende, een teken dat de collectie een breed publiek aanspreekt.
“Weten waarnaar de klant op zoek is. Inspelen op de wensen en het assortiment regelmatig aanpassen aan de tijd van het jaar. Er moet constant vernieuwing in de rekken te zien zijn.”
 
Kleurrijk, divers en een collectie die gaat van de pasgeboren baby’s t/m de tieners, van maat 44 t/m 176.
De indeling bij Blink, ‘Mode voor Kids’ is aangepast aan de klanten.
Voorin de winkel beginnen we met de collectie voor tieners.
Een uitnodigend gebaar voor deze doelgroep, waaraan Wendy en Mettina zeker niet voorbij willen gaan..
“Het is een leuke groep, die we graag in de winkel uitnodigen. Kleding voor tieners inkopen is uitdagend. Ze zijn veeleisend en dat maakt het leuk met en voor ze bezig te zijn.”
 
Het succes van ‘Blink mode voor Kids’ is: “Ogen ophouden voor de mode, waar mogelijk inspelen op de wens van de klant en open staan voor suggesties”.
Wendy en Mettina wordt bijgestaan door hun medewerksters Aline en Lisa, terwijl Willemijn bij tijd en wijle bijspringt in de winkel.
‘Blink mode voor Kids’ is gevestigd aan de Dorpsstraat 105 in hartje centrum Lunteren.