Nieuws
Wat veel klanten waarderen is de ruime opzet van de winkel en de keuze uit het uitgebreide assortiment. Ook de gemakkelijke bereikbaarheid, nabij de rondweg om Lunteren en de A30 wordt als prettig ervaren. Tel daarbij op de ruime (GRATS!!!) parkeerplaats en het kan niet anders dat Albert Heijn Lunteren aan de Klomperweg een succesformule in handen heeft.
 
Jeroen Boekhout (bedrijfsleider): “Het bevalt ons hier uitstekend en reacties van klanten zijn positief. De ruime winkel maakt het mogelijk het uitgebreide assortiment beter tot hun recht te laten komen. Klanten zijn verbaasd wat we hier in de winkel allemaal hebben. Ook onze medewerkers(sters) zijn erop vooruit gegaan. De ruime winkel maakt het werken voor hen veel prettiger.”
Ook krijgt Jeroen tips van klanten, die worden meegenomen in de evaluatieronden.
 
Een tip komt er van de fam. Van Veldhuizen die net heeft afgerekend bij de kassa. “Wat ik mis zijn de borden boven de stellingen. Nu is het zoeken naar wat je wilt hebben.” Verder heeft dit echtpaar alleen maar lof over de winkel. “Ruime paden, je kunt er gemakkelijk met twee karren langs elkaar. Een mooie winkel.”
 
Even verderop is mevr. Benthem net de winkel ingekomen.Zij heeft het duidelijk naar har zin. “Ik ben hier al voor de derde keer (dinsdagmiddag 24 maart) sinds de opening. Het is een fijne winkel met veel ruimte. Wat ik ook prettig vindt is de parkeerruimte. Ik kan mijn auto er gemakkelijk kwijt.”
 
Nieuw bij Albert Heijn Lunteren is de Gall & Gall slijterij. “We krijgen positieve reacties van onze klanten”, laat Ewoud Visscher weten. Samen met zijn collega Justin Bisselink zijn zij werkzaam in de slijterij. Beiden benadrukken ook hier het ruime assortiment. Ewoud en Justin geven wel aan dat de klant de weg naar de nieuwe Gall & Gall nog even moeten ontdekken.
 
Die weg wordt de klant desgevraagd gewezen door Franca. Zij staat deze dinsdagmiddag (24 maart) achter de informatie balie. Voor haar ligt een stapel plattegronden vna de nieuwe Albert Heijn in Lunteren. Klanten kunnen hierop gemakkelijk hun weg door de winkel vinden. “Het is leuk de klanten de weg te wijzen. Ik krijg veel leuke reacties. Wel zeggen ze dat ze nog een beetje moeten zoeken.”
Met een plattegrond in de hand komt de klant door de winkel. Mocht er iets niet duidelijk zijn, dan staat het personeel klaar om de helpende hand te bieden.