Nieuws
Zaterdag 20 juni reisden de twirlsters van LuMa Stars naar het Brabantse Nuenen om deel te nemen aan een wedstrijd. Het programma stond in het teken van een aantal solisten en twee teams.
Zes_medailles_Twirlvereniging_LuMa_Stars 
Kim Voskuil, Bibi en Felieke moesten de spits afbijten op het onderdeel kidstwirl. Felieke wist in een deelnemersveld van negen meisjes beslag te leggen op de bronzen medaille. Kim Voskuil behaalde in Nuenen het felbegeerde goud. Bibi behaalde in deze klasse een mooie zilveren medaille,
Felieke ging zaterdag ook voor het eerst op met haar dancetwirl routine en behaalde de eerste plaats en NK punten. Weet ze nog een keer 67 punten of meer te score dan is ze verzekerd van deelname aan de voorrondes van het NK.
Femke komt dit jaar uit in een hogere leeftijdscategorie en heeft een nieuwe routine. Met nog vier tegenstanders wist zij een mooie tweede plaats te behalen.
 
Hierna was het de beurt aan Kim Stroosma en Lisa Heebink. Beide komen ze uit in de junior beginner klasse en beide lieten hun nieuwe routine zien.
In de middag moesten Aline en Jessica hun beste beentje voort zetten. Beide lieten keurige routines met mooie punten. In deze zeer zware categorie was er helaas geen medaille voor hun weggelegd.
Aan het einde van de dag moesten de teams op.
Het B team kwam uit in een sterk deelnemersveld van vijf teams, maar namen mooi de bronzen plak mee naar Lunteren. Het A team wist in de junioren klasse de vierde plaats te behalen.