Nieuws
Zaterdag 16 februari zal de Lunterse muziekvereniging Kunst na Arbeid (KNA) weer haar traditionele Winterconcert verzorgen. Tijdens dit Winterconcert presenteren alle onderdelen van de Lunterse muziekvereniging zich weer aan het publiek.
 
Kinderen die net twee maanden Algemene Muzikale Vorming volgen en voor het eerst van hun leven op een groot podium staan. Slagwerkers die al vijf jaar les hebben en staan te popelen om te laten horen hoe ver ze zijn gekomen in die jaren. Jonge blazers die laten horen dat je op elk niveau prachtig kunt samenspelen en hoeveel plezier spelen in een orkest oplevert. En natuurlijk het slagwerk- en fanfareorkest van de vereniging, die beide een afwisselend en toegankelijk programma zullen neerzetten en gedreven zijn om te laten horen waarom beide onderdelen van deze vereniging tot de Nederlandse top op het gebied van amateurmuziek behoren.
Winterconcert_Kunst_na_Arbeid_Lunteren 
Een avondvullend programma met o.a. een jeugdige muzikant die onder begeleiding van het fanfare-orkest als solist mag optreden. Maar ook originele werken voor fanfare-orkest zoals ‘Shapes’ van componist Harrie Janssen, een swingende medley van Nederlandse popsongs, popsongs van Gotye en George Ezra en muziek van Focus de progressieve instrumentale rockband uit de jaren 70 met onder andere Thijs van Leer. En natuurlijk ontbreekt ook een fraaie mars deze keer niet.
 
Toegangskaarten a Euro 8 verkrijgbaar bij ABITO Mode, Dorpsstraat 51, Lunteren en bij Van Dijk Kappers, Klomperweg 111, Lunteren
Datum: Zaterdag 16 februari. Aanvang: 19.30 uur, zaal op 19.15 uur. Locatie: Congrescentrum De Werelt, Westhoflaan 2, 6741 KH Lunteren.
 
Meer info over muziekvereniging Kunst na Arbeid: www.knalunteren.nl