Nieuws
Op 12 september viert Scouting Lunteren haar 70-jarig bestaan met allerlei festiviteiten en een open dag voor alle relaties en geïnteresseerden. Op deze datum bestaat het nieuwe gebouw ook precies vijf jaar. Nadat door brandstichting het oude gebouw midden in het Lunterse Buurtbosch volledig is afgebrand, heeft de bevolking en middenstand geweldig geholpen om de bouw van een nieuw clubhuis mogelijk te maken.
 
Veel Lunteranen zijn nog nooit bij het prachtige clubhuis van Scouting Lunteren, Het Houten Hes, geweest. Dat komt vast omdat het diep in de bossen is gelegen. Scouting Lunteren wil iedereen graag uitnodigen langs te komen tijdens de open dag.
Scouting_Lunteren_organiseert_heerlijke_open_dag
Beeld van het overvliegen vorig jaar
Er zullen tal van feestelijke activiteiten plaatsvinden. Het thema van de open dag is: A ram sam sam! Afgeleid van de yell die klinkt als scouts gaan eten. Overal in het gebouw en het bos worden heerlijke hapjes voor onze gasten klaar gemaakt. Ook wordt er 'overgevlogen'. Dat betekent dat de oudste kinderen van de verschillende speltakken feestelijk overgaan naar de volgende speltak. Traditiegetrouw wordt daar een groots spektakel van gemaakt.
 
Wethouder Jeugd van de gemeente Ede, Leon Meijer, komt ook langs om de jarige club te feliciteren en alle ouders, familie, klasgenoten, vrienden en geïnteresseerden zijn van harte welkom. De open dag vindt plaats in Het Houten Hes, aan de Hessenweg 77. Kom vooral op de fiets. Over het terrein van het Jeugd Kampeerterrein aan de Boslaan is het gebouw van Scouting Lunteren, per fiets of lopend, goed te bereiken. Iedereen is welkom en zorg voor een gezonde trek! De open dag vindt plaats op 12 september van 13:30 tot 16:00 uur.
 
Locatie: Het Houten Hes, Hessenweg 77, Lunteren