Nieuws
De bedrijfscompetitie bij schietvereniging TYR in Lunteren is weer voorbij. In de maanden maart en april streden 57 teams om de titel: ‘Bedrijfskampioen 2016’.
Op vijf vrijdagavonden werden de wedstrijden, onder het genot van een hapje en een drankje, geschoten in het verenigingsgebouw van Tyr. Naast het schieten was er ook voldoende tijd om gezellig bij te praten.
Schietvereniging_tyr 
De avond winnaars zijn : 1eavond: Fa. Goor metaal (447 punten), 2e avond: Fa. Burgers V.O.F (460 punten), 3e avond: Cornelissen interbouw (442 punten), 4e avond: v.d. Vendel installatie (439 punten), 5e avond: v.d. Vendel advies (448 punten)
De eindoverwinning ging dit jaar weer naar Fa. Burgers V.O.F met een puntentotaal van 460 van de 480 punten die te behalen waren.
TYR Lunteren bedankt via deze weg alle bedrijven voor hun deelname en supergezellige aanwezigheid, en hopelijk tot volgend jaar!
 
Mocht u een keer kennis willen maken met de schietsport, wij oefenen elke maandagavond vanaf 19.30 . U bent van harte welkom in ons verenigingsgebouw aan de Kees de Koninglaan 25 te Lunteren. (wel even ID-kaart meenemen)