Nieuws
Muziekvereniging Kunst Na Arbeid viert dit jaar haar 110 jarig bestaan. KNA wil dit jubileum, net als 10 jaar geleden met het legendarische ‘Bosbad-concert’, samen met de inwoners van Lunteren feestelijk vieren. Daarom organiseert KNA op 25 november, ter gelegenheid van het 110 jarig bestaan, een muziekfeest in manege ‘De Nieuwe Heuvel’.
 
Duo Helemaal Hollands
Deze prachtige locatie zal voor dit jubileumconcert worden omgetoverd tot een fraaie concert/feestzaal. Het beloofd een groots en afwisselend concert te worden, onder andere met medewerking van ‘Duo Helemaal Hollands’ (begeleid door het fanfareorkest), bekend van ‘waar is dat feestje, hier is dat feestje’ en ‘DJ The Music Network’ die de avond feestelijk zal afsluiten.
 
Dit feest wordt mede mogelijk gemaakt door Decohome Blankenspoor. Wim Blankenspoor, al bijna 60 jaar lid van KNA, stopt eind van het jaar met zijn schilderswinkel. Er wordt echter nog naar mogelijkheden gekeken om, zonder Wim, op een andere locatie een doorstart te realiseren.
Als een soort afscheidscadeau is Wim Blankenspoor bereidt om dit evenement mede te sponseren.
 
‘De Dorpen Doet’ cheque
Kaarten (ter waarde van € 7,50) voor dit muziekfeest zijn tegen inlevering van een ‘De Dorpen Doet’ cheque verkrijgbaar bij Decohome Blankenspoor. De gemeente Ede heeft onlangs in Lunteren ‘De Dorpen Doet’ cheques verspreid en in september volgt nog een ronde cheques. Dus lever uw huidige cheque in of houdt in september uw brievenbus in de gaten voor de volgende ‘De Dorpen Doet’ cheques.