Nieuws
Zaterdag 29 oktober was de Peppel in Ede het decor van ruim 200 twirlsters uit alle delen van Nederland. Onderling werd er in diverse (leeftijds) klassen gestreden om de punten en de eer. Aan deze wedstrijden deden ook leden van Twirlvereniging LuMa Stars mee.
Medailles_voor_Twirlsters_LuMa_Stars 
Voor Amber, Jolinde, Laura, Belle en Felicia was dit hun eerste keer dat ze deelnamen aan een wedstrijd. Zij werden door de jury beoordeeld in welk niveau ze een volgende wedstrijd moeten uitkomen.
Voor de Voorthuizense Femke was er een mooie zilveren medaille, Tara en Nathalie wisten allebei in hun klasse een bronzen medaille mee naar huis te nemen.
Aline en Kim lieten beide hun routine op zeer professionele wijzen zien maar binnen een zeer sterk deelnemers werd er geen medaille behaald.
 
Het wedstrijdseizoen is nu ten einde en zullen alle leden gaan trainen om op 4 maart wederom deel te gaan nemen aan een wedstrijd in de Peppel in Ede.
Interesse om lid te worden? leden vanaf 5 jaar zijn welkom en mogen altijd vier gratis lessen volgen. Meer info via info@lumastars.nl