Nieuws
Deze week heeft, als het goed is, ieder huishouden in Lunteren een brief van de DEDORPENdoet met waardecheque van Euro 7,50 ontvangen. DEDORPENdoet is een initiatief van de gemeente Ede. De cheque van euro 7,50 kan namelijk besteed worden aan, in dit geval, een Lunters initiatief voor straat, buurt of dorp.
Muziekvereniging KNA zal hiervoor ook enkele mooie initiatieven indienen waarbij de inwoners van Lunteren hun cheque kunnen inzetten voor KNA! Bijvoorbeeld voor een muziekproject op de basisscholen of een aantal mooie muzikale activiteiten voor heel Lunteren in het kader van ons 110 jarig jubileum.
U weet ongetwijfeld dat KNA het financieel moeilijk krijgt nu men dit jaar geen oud papier meer mag ophalen van de gemeente Ede. Dat kost deze vereniging per jaar Euro 28.500,- maar liefst een kwart van haar begroting! Met uw cheque van Euro 7,50 voor een van de KNA initiatieven voor Lunteren helpt u gelijk ook KNA een beetje de goede kant op... De initiatieven worden op dit moment voorbereid en zullen binnenkort te zien zijn op de website www.dedorpendoet.nl.
Als u kiest voor gemak: u kunt uw cheque nu al een lid van KNA geven of zelfs inleveren bij DecoHome Blankenspoor aan de Dorpsstraat 68 dan zal KNA de cheque voor u activeren.
U kunt dat ook zelf doen op www.dedorpendoet en later de cheque via deze website doneren aan een initiatief van KNA. Houdt de KNA Facebook pagina en de website www.knalunteren.nl daarvoor in de gaten!