Nieuws
Voor het eerst in het bestaan van Twirlvereniging LuMa Stars was er donderdag 26 mei een Try-Out avond. De nieuwe trainsters Mandy Derksen en Samira Gijsman, zijn vanaf 1 januari met de leden van LuMa Stars een nieuwe weg ingeslagen. Wekelijks trainen de leden voor een solo routine waarmee zij later dit jaar op wedstrijden gaan.
Voor ouders, familie, vrienden en kennissen was er deze Try-Out avondgeorganiseerd. Alle leden lieten zien wat zij tot op heden geleerd hadden in het Twirlen. Er een huldiging van de Voorthuizense Femke Trouw, die vijf jaar lid is van de LuMa Stars.
Twirlvereniging_LuMa_Stars 
Demi Lokhorst in actie tijdens de Try-Out avond.
In juli zullen Mandy en Samira gaan deelnemen aan de European Cup van de NTSB in Frankrijk, beide als solist en Mandy ook nog als duo. In augustus gaat Mandy deelnemen aan het Wereldkampioenschap in Zweden. Zij zal dan naast haar solo ook in het Nationaal Team uitkomen.
 
Op 25 juni organiseert LuMa Stars een wedstrijd voor Twirlers uit heel Nederland in de Peppel in Ede. Nieuwe leden zijn vanaf vijf jaar welkom bij de vereniging. Ook is er de mogelijkheid om eerst vier gratis lessen te volgen om daarna te beslissen om wel of niet lid te worden van deze vereniging. Meer info via info@lumastars.nl