Nieuws
In het kader van het 110 jarig bestaan organiseert KNA een muziekfeest in manege ‘De Nieuwe Heuvel’. Mede door het succes van ‘De Dorpen Doet’-actie kan de Lunterse muziekvereniging het concert gratis aanbieden aan alle inwoners van Lunteren.
Het beloofd net zo’n spektakel te worden als het ‘Bosbadconcert’ van 10 jaar geleden.
 
Afwisselend concert
De prachtige manege zal voor dit jubileumconcert worden omgetoverd tot een fraaie concert/feestzaal. Het wordt een groots en afwisselend concert, onder andere met medewerking van ‘Duo Helemaal Hollands’ bekend van: ‘Waar is dat feestje, hier is dat feestje’ (begeleid door het fanfareorkest), het slagwerkorkest met hun ‘Dance Experience’ set en DJ ‘The Music Network’ die de avond feestelijk zal afsluiten.
 
Gelegenheidskoor van 40 personen
Het is ook gelukt om een Lunters gelegenheidskoor samen te stellen. Het gelegenheidskoor bestaat uit circa 40 enthousiaste Lunteranen met en zonder koor-ervaring. Zij vinden het leuk om speciaal voor het feestelijke concert van 25 november 2 nummers in te studeren. Deze brengen zij samen met het fanfare-orkest ten gehore. Dat zijn het beroemde ‘Slavenkoor’ uit’ Nabucco’ van Guiseppe Verdi en ‘Conquest of Paradise’ (muziek uit de film 1492) van Vangelis.
 
Kaarten kunnen besteld worden via kaarten@knalunteren.nl of zijn vanaf heden gratis af te halen bij Abito Mode aan de Dorpsstraat 51 en Van Dijk Kappers aan de Klomperweg 111 te Lunteren. Uiteraard zijn ‘De Dorpen Doet’ cheques nog steeds welkom en kunt u ze inleveren bij bovenstaande adressen.