Nieuws
Zaterdag 4 maart was voor de twirlsters van ‘LuMa Stars’ uit Lunteren de eerste wedstrijd van dit jaar. De organisatie van de wedstrijd in Ede was in handen van deze vereniging. Met ruim 200 deelnemers, ook uit Duitsland, had deze wedstrijd een Internationaal tintje.
Goede_start_wedstrijdseizoen_twirlsters 
Het duo Belle en Felicia moest de spits afbijten. Voor hun was dit pas de tweede keer dat ze deelnamen aan een wedstrijd en namen nu al de gouden medaille mee naar huis.
Na de pauze was het de beurt aan Bente, het jongste lid van de vereniging. Haar routine met het thema ‘Feest’ bracht ze met verve. Daar dit voor haar de eerste wedstrijd was is nu bepaalt dat ze de volgende keer uitkomt in de ‘peewee novice’ klasse. Een mooie oorkonde kreeg ze mee naar huis.
Hierna was het de beurt aan Tara en Femke, beide uitkomend in de ‘preteen novice’ klasse. Tara wist beslag te leggen op de zesde plaats terwijl Femke de zilveren medaille omgehangen kreeg.
Voor Demi was het ook haar eerste wedstrijd en ook zij kreeg een mooie oorkonde mee en komt de volgende keer uit in de ‘junior novice’.
In deze klasse kwamen ook Jolinde, Laura en Amber uit. Een zware klasse met hele kleine verschillen wat resp. een vierde, vijfde en zesde plaats opleverde.
In de ‘senior novice’ klasse kwam Nathalie uit en behaalde de vierde plaats. In de senior beginner klasse was het de primeur voor Kim en ook Aline komt in deze zware en grote klasse uit. Kim legde beslag op de zevende plaats en Aline de vierde plaats.
 
Nieuwe leden zijn altijd welkom vanaf 5 jaar en mogen altijd 4 gratis lessen volgen. Meer info via info@lumastars.nl Donderdag 16 maart is er een kleuterclinic voor kinderen in de leeftijd van 2-7 jaar van 17.30 uur - 18.15 uur, in samenwerking met Sportservice Ede. Opgeven is verplicht via info@lumastars.nl