Nieuws
De Koepel’ en opera zijn sinds enkele jaren onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zaterdag 2 juli staat de markante uitkijktoren ‘De Koepel’ er weer in het teken van. Ditmaal worden fragmenten uit de ‘Opera per tutti’ ten gehore gebracht. Deze uitvoering wordt ook dit jaar mogelijk gemaakt door: ‘Vrienden Zomerconcert bij de Koepel.
 
Laagdrempelig en van hoge kwaliteit. Opera is leuk en vooral iets om van te genieten. Het unieke project ‘Opera per Tutti!’ maakt opera toegankelijk. Het neemt je, al zappend, mee langs hoogtepunten en juweeltjes uit het brede operarepertoire. Kortom, opera voor iedereen, mét iedereen. En ja, soms mag er best mee-geneuried worden.
Kortom, opera voor iedereen, mét iedereen. Wat er zoal op het programma staat? Wat dacht u van Mozarts Don Giovanni of King Arthur van Henry Purcell? Natuurlijk ontbreekt de Romantiek ook niet met highlights uit opera’s van Vincenzo Bellini en Richard Strauss. opera-per-tutti
 
Word ook Vriend van het Luntersche Buurtbosch.
De Vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch is met circa 1.200 leden één van de grootste verenigingen in de gemeente Ede. Toch zijn ze er niet tevreden de bedoeling is dat zoveel mogelijk inwoners van Lunteren betrokken zijn en zich verbonden voelen met dit prachtige bos. Er zijn nog veel ‘Vrienden’ te maken en vandaar dat er weer een ledenwervingsactie wordt opgezet!
Degenen die dit jaar lid worden betalen het eerste jaar 20 euro aan contributie en ontvangen dan gratis het prachtige boek ‘De grote, groene erfenis’ over de 100-jarige geschiedenis van het buurtbos ter waarde van €19,95. Bovendien kunnen leden met aanzienlijke ledenkorting kaarten bestellen voor het speciale Vrienden Zomerconcert ‘Opera per Tutti’ aan de Koepel op 2 juli voor zes euro per stuk.
Wilt u ook lid worden, kijk dan op de website: www.hetluntersebuurtbos.nl en wordt lid.