Nieuws
 Jaarlijks vindt op het pleintje voor Uitkijktoren en Natuurtheater De Koepel in het Luntersche Buurtbosch het zomerconcert plaats. Dit jaar presenteert de Koepelcommissie op zaterdag 2 juli ‘Opera per Tutti’.
Opera per Tutti
Laagdrempelig en van hoge kwaliteit. Opera is leuk en vooral iets om van te genieten. Het unieke project ‘Opera per Tutti!’ maakt opera toegankelijk en neemt je al zappend mee langs hoogtepunten en juweeltjes uit het brede operarepertoire.
Het concert begint om 20.00 uur, als het nog licht is. Gedurende het programma zal de duisternis invallen, waarna een bijzonder intieme sfeer ontstaat. Kortom, opera voor iedereen, mét iedereen. En ja, soms mag er best mee-geneuried worden. Wat er zoal op het programma staat? Het overbekende duet Belle Nuit uit Les Contes d’Hofmann en Het beroemde Slavenkoor uit Nabucco ontbreken natuurlijk niet.
Opera_per_Tutti
Artiesten
Uitvoerende artiesten zijn sopraan Claudia Patacca, tenor Peter Gijsbertsen, bariton Sinan Vural en mezzosopraan en artistiek leider Mylou Mazali. Marta Liébana Martínes begeleidt de zangers en zangeressen op de piano.
In de pauze zijn er hapjes - van Broodje Biezonder - en drankjes te koop en ook na het concert is er gelegenheid nog een drankje te nuttigen.
Kaartverkoop
Wilt u dit unieke openluchtconcert ook bijwonen? Op www.hetluntersebuurtbos.nl kunt u online uw kaarten kopen. Kaarten kosten 15 euro per stuk.