Nieuws
Trio Wilde Eend, ook wel bekend onder haar Jiddische naam ‘Vilde Katshke’, is het beste te omschrijven als een levendige en vrolijke mix van klezmer en joodse volksverhalen. Klezmer is de feestelijke en tegelijkertijd melancholische muziek van joden uit Oost Europa.
uitkijktoren en natuurtheater ‘De Koepel’, zondag 27 mei, 12.30 uur: Inspirerend muziek- & verteltheater.
 
Het trio werd begin 1998 opgericht door Gottfrid van Eck om zijn liefde voor klezmer en joodse verhalen te combineren. Hij speelt klarinet en krijgt daarbij muzikaal tegenspel van Michiel Ockeloen op accordeon en Tessa Zoutendijk op viool. Tezamen zorgen deze drie wilde eenden voor veel feestelijk gesnater.
 
Familievoorstelling
Dit dynamische en inspirerende trio brengt het bijzondere vertelprogramma ‘Lechajim op het leven!’ voor jong (vanaf 8 jaar) en oud met feestelijke Joodse verhalen vol wijsheid en humor! Het is een echte familievoorstelling en voor kinderen boeiend van begin tot eind!
 
Na het concert kunt u nog even nagenieten onder het genot van een kopje koffie of een glaasje fris met een lekkere traktatie van bakkerij van Voorthuizen. Toegangskaarten voor deze voorstelling kosten € 15,00 p.p. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 5,00 p.p. De kaarten kunnen besteld en betaald worden op: www.buurtbosch.nl 
Save the date
Graag attenderen we u alvast op het aanstaande zomerconcert op zaterdag 30 juni bij de Koepel. Voor deze avond hebben we zangeres Ellen ten Damme te gast in het Luntersche Buurtbosch. Ellen ten Damme is een vrouw met vele gezichten, maar met nog meer talenten. Die komen op deze avond volledig tot uiting. Zij zal in een sfeervolle setting een divers programma in de buitenlucht verzorgen. Kaarten voor het zomerconcert kosten € 15,00 p.p. en zijn te bestellen op: www.buurtbosch.nl