Nieuws
Zaterdag 15 juni speelde Tim Akkerman en zijn band The Ivy League tijdens het zomerconcert bij de Koepel in Het Luntersche Buurtbosch.
Het aangename weer, de bijzondere locatie en een geweldige sfeer, maakten dat de bezoekers volop genoten. En …, Tim Akkerman niet minder.
Hij is wat gewend, maar het ontvangst bij De Koepel maakte hem even sprakeloos. Met name omdat er speciaal voor hem en zijn band een avondmaaltijd was gekookt door het beheerdersechtpaar Jacqueline en Gert Jan. Dat had hij nog nergens meegemaakt. Over klantvriendelijkheid gesproken!
Tim_Akkerman_in_concert_bij_De_Koepel
Tim Akkerman had het naar z’n zin bij De Koepel.
 
Zo'n 200 bezoekers en Tim Akkerman beleefden een bijzondere avond in de open lucht. Het zonnetje brak net op tijd door en Tim was in uitstekende vorm. Er ging zelfs een wave rond waaraan zowel het publiek als de band enthousiast meededen. Een filmpje hiervan is te zien op de Facebook pagina van Tim Akkerman en Het Luntersche Buurtbosch.
 
Het zomerconcert was een samensmelting van nieuwe muziek van Tim Akkerman en covers van Bruce Springsteen. Beide sloegen uitstekend aan. Bijzonder was het toen in de pauze de band even stopte maar dat Tim Akkerman de gitaar er bij pakte en gewoon de hele pauze doorspeelde.
 
De Koepelcommissie is tevreden over het evenement, zeker omdat het sfeertje bij de Koepel erg relaxed en ontspannen was.
Met dank aan alle vrijwilligers, de koepelbeheerders en niet te vergeten Tim Akkerman & The Ivy League.
Meer informatie over activiteiten bij de Koepel vindt u op: www.buurtbosch.nl