Nieuws
De Koepelcommissie van Stichting Het Luntersche Buurtbosch (LBB) heeft afgelopen week afscheid genomen van drie bestuursleden die samen goed zijn voor enkele decennia vrijwilligerswerk.
Ridders_in_de_Orde_van_de_Koepeliers
Foto: v.l.n.r.: Evert Jan Moraal, Ali Hendriksen en Henk Budding
 
Voorzitter Evert Jan Moraal vond het tijd voor andere leuke dingen en meer tijd bij de familie. Gelukkig heeft hij zich wel aangemeld als vaste vrijwilliger voor het zomerconcert en Kerst rond de Koepel. Ali Hendriksen, al 14 jaar programmeur bij de koepelcommissie, studeert nog steeds en met pijn in het hart heeft ze de Koepel afgezegd om straks ook als regisseur aan het werk te kunnen. Tot slot heeft Henk Budding de koepelcommissie opgezegd maar gelukkig blijft hij wel technisch adviseur van stichting LBB en dus betrokken bij de Koepel. Zijn voorlopig laatste grote project De Pleisterplaats bij de Koepel is meer dan geslaagd.
 
Speciaal voor de drie afzwaaiers heeft de Koepelcommissie in de nieuwe samenstelling een bijzondere titel in het leven geroepen. Eén voor één mochten de drie naar voren komen en werden ze geridderd in de orde van de Koepeliers. Dit leverde het trio vrije doorgang door het Luntersche Buurtbosch en een warm welkom bij De Koepel op.
Daarnaast kregen ze allemaal een mooie fles wijn met een Koepelbiertje. Namens de stichtingsbestuur kregen de drie een bijzonder en origineel kadootje overhandigd van Henk Luchtmeijer, voorzitter van stichting LBB.