Nieuws
Koffieconcert in uitkijktoren De Koepel in Het Luntersche Buurtbosc
Accordeon en klarinet:
Ellen Zijm en Kees van der Harst met programma mix van tango, klezmer en klassieke werken onder de titel:
MEER DAN TANGO!
 
Exclusief optreden zondag 20 september 2015
 
ELLEN ZIJM
Meeslepend en dynamisch, dat wordt het komende koffieconcert in De Koepel. Ellen Zijm (1987) speelt op virtuose wijze Spaanse klassieke muziek en Tango met werken van De Falla, Granados, Sarasate en Piazzolla.
 
 Ellen_Zijm
 
 
KEES VAN DER HARST
Zijn bijnaam is 'Keesklarinet' en hij is een zeer veelzijdige klarinettist. Specialist in zowel het moderne als het klassieke repertoire en hij bespeelt de es-, c-, bes-, a-, bas-klarinet en de bassethoorn. Kees is eerste klarinettist in het Van Wassenaer Consort en remplaceert regelmatig in diverse Nederlandse symfonieorkesten.
Lees verder
 
Kees_van_der_Harst
 
Na het optreden kunt u even bijpraten met de musici onder het genot van een kopje koffie of thee.
Er zijn nog toegangskaarten beschikbaar dus wees snel en reserveer uw zitplaats op de 1e verdieping in uitzichttoren De Koepel. Dit concert wordt puur genieten!
Toegangskaarten zijn €15,- per stuk en kunnen besteld en betaald worden via de webwinkel op de website van het Luntersche Buurtbosch (klik hier) . U kunt eenvoudig en veilig betalen via iDEAL waarna u een bevestigingsmail krijgt met een uniek nummer die u kunt uitprinten. Dit is tevens uw toegangsbewijs bij de Koepel. Gemotoriseerd verkeer in het Luntersche Buurtbosch is niet toegestaan dus de auto parkeren bij restaurant de Lunterse Boer en 10 minuten wandelen of op de fiets via het mooie rijwielpad naar de Koepel door het bos. Voor mensen die slecht ter been zijn wordt uiteraard een uitzondering gemaakt en kunt u met de auto komen.
Wij hopen u weer te mogen verwelkomen!
Koepelevenementen in het Luntersche Buurtbosch