Nieuws

Als A3ana zingt, luistert u niet alleen; u beleeft het lied. Met haar warme stem weet zij u te boeien met muziek die niet dominant aanwezig is, maar op subtiele wijze de juiste stemming oproept: herkenbare nummers die plezierig zijn om naar te luisteren én zeer herkenbaar zijn. Zij wordt virtuoos begeleid door pianist Maarten Tros. A3ana en Maarten spelen al vele jaren met elkaar. De basis van het succes van hun optredens is het feit dat ze zo’n geweldige muzikale ‘klik’ hebben, en dat stralen ze uit. Hun gezamenlijke passie voor muziek zorgt dat ze elkaar uitstekend aanvoelen en communiceren. Maarten’s gevoelige pianospel complementeert A3ana’s warme stem perfect. A3ana en Maarten staan synoniem voor muzikale kwaliteit.

A3ana_Kegley

Voor dit speciale Koepelconcert is een repertoire samengesteld met veel jazz en easy listening nummers waarbij de Franstalige composities prominent aanwezig zullen zijn.
http://www.a3ana.nu/a3anazangeres/peter-duvekot-a3ana-kegley-zingen-for-good/#comment-9

A3ana_Kegley_1

 

Na het concert kunt u even bijpraten met de musici onder het genot van een kopje koffie of thee met overheerlijke cake van de huisbakkerij Klok van het Luntersche Buurtbosch. Ook zijn uiteraard CD's te koop van deze unieke zangeres!
Toegangskaarten zijn €15,- per stuk en kunnen besteld en betaald worden via de webwinkel op de website van het Luntersche Buurtbosch (klik hier) . U kunt eenvoudig en veilig betalen via iDEAL waarna u een bevestigingsmail krijgt met een uniek nummer die u kunt uitprinten. Dit is tevens uw toegangsbewijs bij de Koepel. Gemotoriseerd verkeer in het Luntersche Buurtbosch is niet toegestaan dus de auto parkeren bij restaurant de Lunterse Boer en 10 minuten wandelen of op de fiets via het mooie rijwielpad naar de Koepel door het bos. Ben u slecht ter been dan maken we graag een uitzondering. Wij hopen u weer te mogen verwelkomen want dit concert mag u niet missen!

Koepelevenementen in het Luntersche Buurtbosch