Nieuws

De foto’s van Ingrid van Beurden hebben vaak een vleugje humor of een kleine kwinkslag. Zij plaatst dagelijkse situaties in een wat schurende context. Is er sprake van een toevalligheid of is alles nauwkeurig in scene gezet? 

Met haar anekdotisch foto’s laat Ingrid van Beurden zien dat je voor ‘wereldplekken’ niet gelijk aan reisfoto’s uit alle windstreken hoeft te denken, maar dat er ook dichtbij huis wereldse plekken te ontdekken zijn.

feestelijke_expositie_opening
Foto expositie van Ingrid van Beurden onder de titel: ‘Wereldplekken’

Muzikale omlijsting met wereldmuziek door zanger/gitarist Frans van Keep
Deze virtuoze gitarist staat voor een aangename muzikale cocktail van loungemuziek uit de vijftiger en zestiger-jaren: bossa nova, easy swing & latin. Muziek met swing, vitaliteit en romantiek.
Zijn muziek laat zich omschrijven met de volgende kernwoorden: easy listening, live music, troubadour, jazz, latijns amerikaans, levende muziek, salsa, caribbean, tropisch, brisa do brasil.

Na deze muzikale expositiebezichtiging kunt u van gedachten wisselen met Ingrid en Frans onder het genot van drankjes en hapjes uit diverse werelddelen. Dit is een unieke kans voor een gratis cultureel evenement alhoewel een vrijwillige donatie om deze Lunterse initiatieven te helpen ondersteunen altijd welkom is. Gemotoriseerd verkeer in het Luntersche Buurtbosch is niet toegestaan dus de auto parkeren bij restaurant de Lunterse Boer of congrescentrum de Werelt en 10 minuten wandelen of op de fiets via het mooie rijwielpad naar de Koepel door het bos.

Locatie: Uitzichttoren/Natuurtheater de Koepel in het Luntersche Buurtbosch, Boslaan 90, Lunteren

Bron: Ede stad 19-03-2014