Nieuws
Zondag 9 april is ‘Hier Dooft Niets’ te zien in uitkijktoren ‘De Koepel’ in Lunteren. ‘De Andersons’ zullen een bijzondere gast uit de regio ontvangen. Ddeze middag zal dat een verrassende Lunterse gast zijn!
Nederland barst van de bijzondere locaties, van kloostertuinen tot kastelen, kerken, uitkijktorens, boten en forten. Goed bewaarde geheimen, met ieder een eigen verhaal en sfeer. Het zijn juist deze spannende en intrigerende plekken waar ‘De Andersons’ het nieuwe programma ‘Hier Dooft Niets’ speelt. Een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert, waarmee de makers ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden.
‘De Andersons’ is een kleinkunstgezelschap met Zweedse roots bestaande uit Anna Ågren en Roel Dullaart. Voor Stockholm Sneeuwt maakten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en een concertreeks getiteld Ballades en Brutaliteiten i.s.m. de band Zijlstra.
‘Hier Dooft Niets’ speelt op zondag 9 april om 12:30 in ‘De Koepel’ in Lunteren. Kaarten kosten €15,00 | Reserveren via: