Nieuws
Zondagmiddag 31 mei kunt u in De Koepel in het Luntersche Buurtbosch een tropisch Koffieconcert bijwonen. Men wordt meegevoerd op de meeslepende klanken van de Braziliaanse Choro muziek. Gitarist Nelson Latif is een meester in de Choro muziek. Daar past het klassieke gitaarspel van Marijn van der Linden prachtig bij. Marijn bespeelt naast de gitaar ook cavaquinho en Braziliaanse percussie. De Lunterse zangeres Ali Hendriksen completeert het trio met Braziliaanse Choro uit het hart.
 
Het concert begint om 12.30 uur en vindt plaats op de eerst omloop van De Koepel. Kaarten kosten 15 euro per persoon en zijn online te bestellen op www.buurtbos.nl . U vindt De Koepel aan de Boslaan 90 in Lunteren.
 
Na het optreden kunt u bijpraten met de musici onder het genot van een kopje koffie of thee met een heerlijke plak cake van Bakkerij Klok. Ook kunt u na het optreden de expositie ‘Boskneuters en meer’ in de Koepel bekijken. Eenmaal op de derde verdieping aangekomen is het ook mogelijk op bovenop de Koepel van het prachtige uitzicht te genieten, bij helder weer, een echte aanrader.