Nieuws
Zomerexpositie in de Koepel Lunteren Zaterdag 13 juli, om 15.00 uur, wordt de tweede expositie van 2019 in de Koepel geopend. Het is een Lees meer »
Tim Akkerman in vorm bij De Koepel Zaterdag 15 juni speelde Tim Akkerman en zijn band The Ivy League tijdens het zomerconcert bij de Ko Lees meer »
Familie- / kindervoorstelling in Het Luntersche Buurtbosch Van maandag 20 mei t/m zaterdag 25 mei vindt de Annie M.G. Schmidt week plaats. In Lunteren worden i Lees meer »
Ridders in de Orde van de Koepeliers De Koepelcommissie van Stichting Het Luntersche Buurtbosch (LBB) heeft afgelopen week afscheid genom Lees meer »
Hoogste punt nieuwbouw pleisterplaats ‘De Koepel’ De Lunterse vlag kon vrijdag 22 februari worden uitgehangen op de nieuwbouw van Pleisterplaats De Ko Lees meer »
Kerst rond de Koepel Zang, muziek, theater, een prachtige kerst expositie, eten, drinken en heel veel gezelligheid en war Lees meer »
Het concert van het Helikon Kwartet drukbezocht De Koepel puilde uit op 10 augustus tijdens het concert van het Helikon Kwartet. Volledig uitverkoch Lees meer »
Zomerconcert met Ellen ten Damme groot succes  Het terrein voor uitkijktoren De Koepel zat stampvol met meer dan 450 toeschouwers die genoten Lees meer »
Trio Wilde Eend voor jong en oud in Natuurtheater ‘De Koepel’ Trio Wilde Eend, ook wel bekend onder haar Jiddische naam ‘Vilde Katshke’, is het beste Lees meer »
Inspirerend muziek- & verteltheater ‘Vilde Katshke’ in uitkijktoren De Koepel Trio Wilde Eend – ook wel bekend onder haar Jiddische naam Vilde Katshke – is het beste Lees meer »
De Koepel in miniatuur Zaterdagmiddag 27 januari was er een extra opening van de uitkijktoren’De Koepel’ in het Lees meer »
Intiem koffieconcert Rose-île in de Koepel Zondagmiddag 21 mei, om 12.30 uur, kunt u in ‘De Koepel’ komen genieten van muziek met e Lees meer »
De Koepel: Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering Zondag 9 april is ‘Hier Dooft Niets’ te zien in uitkijktoren ‘De Koepel’ in Lees meer »
 Nieuwe expositie in De Koepel In uitkijktoren ‘De Koepel’ start een nieuwe foto-expositie. Mensen en hun emoties staa Lees meer »
‘Lunteren Centraal’ in De Koepel geopend Een prachtige zomerse middag, een bijzondere expositie en veel bezoekers, zie hier de ingrediën Lees meer »
Uw zelfgemaakte filmpjes in uitkijktoren De Koepel! Doet u mee? Zend dan nu uw familiefilmpjes en mooiste foto’s in zodat straks iedereen van uw h Lees meer »
Zaterdag 23 juli opening expositie in De Koepel: ‘Lunteren Centraal  Zaterdag 23 juli wordt in ‘De Koepel’ in het Luntersche Buurtbosch de tweede expos Lees meer »
Zaterdag 2 juli: Opera per Tutti’ bij De Koepel  Jaarlijks vindt op het pleintje voor Uitkijktoren en Natuurtheater De Koepel in het Luntersche Lees meer »
Zomerconcert: Opera per tutti De Koepel’ en opera zijn sinds enkele jaren onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zaterdag 2 jul Lees meer »
Kerst rond de Koepel In het Luntersch Buurtbosch is het op zaterdag 12 december weer gezelligheid troef. Tijdens Kerst ro Lees meer »
Koffieconcert in uitkijktoren De Koepel in Het Luntersche Buurtbosch Koffieconcert in uitkijktoren De Koepel in Het Luntersche Buurtbosc Accordeon en klarinet: Ellen Z Lees meer »
Expositie ‘Binnen/Buiten’ in De Koepel Zaterdag 18 juli is een expositie in uitzichttoren De Koepel geopend met schilderijen van cursisten Lees meer »
Bijzonder sfeervol concert De Koepel Een warme, zwoele zomeravond met veel muziek en sfeer was het zaterdagavond 4 juli in het Luntersche Lees meer »
Braziliaanse klanken in het Luntersche Buurtbosch Zondagmiddag 31 mei kunt u in De Koepel in het Luntersche Buurtbosch een tropisch Koffieconcert bijw Lees meer »
Choro Meets Classic Koffieconcert in Natuurtheater/uitzichttoren de Koepel in het Luntersche Buurtbosch Op zondag 31 me Lees meer »
Paasconcert op de Galgenberg in uitzichttoren De Koepel in het Luntersche Buurtbosch Subliem Paasconcert met sopraan Arleen van Wijland, violist Nico Lammersen, clavecinist Hein Hof, Ce Lees meer »
Koffieconcert in de Koepel met A3ana Kegley Als A3ana zingt, luistert u niet alleen; u beleeft het lied. Met haar warme stem weet zij u te boeie Lees meer »
Een foto-expostie over Lunteranen De bekende fotograaf Bert Andrée portretteerde vijftien bekende en minder bekende Lunteranen. Lees meer »
Koffieconcert in uitzichttoren de Koepel: Stabat Mater van Part en Pergolesi Stabat Mater van Part en Pergolesi door Tenar van Kooten Niekerk (sopraan), Christina Plein (alt), W Lees meer »
Feestelijke expositie opening bij uitzichttoren de Koepel in het Lunterse buurtbos De foto’s van Ingrid van Beurden hebben vaak een vleugje humor of een kleine kwinkslag. Zij pl Lees meer »